Fikret din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un tata devotat si implinit in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebrul actor Erdal Cindoruk!

,

Fikret din serialul "Lacrimi la Marea Neagra este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din generatia veche.

Erdal Cindoruk s-a născut în 1965, in Adanda, intr-o familie de actori. Parintii sai, actori renumiti, au descoperit de timpuriu talentul deosebit al fiului lor si l-au indrumat sa le urmeze in cariera mai tarziu. Peste ani, Erdal Cindoruk a devenit unul dintre cei mai apreciati actori si a fost distribuit in multe productii de succes. Erdal Cindoruk este unchiul altui actor devenit celebru, Caner Cindoruk, unul dintre cei mai chipesi si talentati protagonisti ai serialelor turcesti.


Unul dintre rolurile care i-au adus mare succes a fost cel interpretat magistral, in serialul "Bahar: viata furata", unde a intrat in pielea personajului Salih.


Anul trecut a fost cooptat in serialul "Lacrimi la Marea Neagra", unde a jucat rolul neinfricatului Fikret si in restul timpului joaca frecvent pe scena Teatrului Metropolitan din Adana.


Desi se dedica trup si suflet carierei sale, Erdal Cindoruk nu isi neglijeaza deloc familia. Sotia, fiul si fiica sa sunt cele mai importante persoane din viata sa, alaturi de care adora sa isi petreaca timpul liber.

Citeste si: Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Tahir, eroul din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cum a fost surprins celebrul Ulaş Tuna Astepe, alaturi de femeia care i-a marcat existenta!

Citeste si: Öykü Gürman, “Asiye”, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, o artista completa

 

Citește-ne pe
Citește și:

Tahir din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" traieste o frumoasa poveste de dragoste si dincolo de platourile de filmare! Iata cine este femeia care i-a furat inima...

Florin Cîțu a mai împărțit două funcții importante

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Berrak din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", relatie speciala cu sora sa! Iata ce familie unita si fericita are celebra Ilayda Cevik!

Murat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", ipostaze inedite alaturi de colegii sai! Iata cum a fost surprins carismaticul Cem Kenar impreuna cu ceilalti actori, in...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies