Trei copii, găsiți morți pe o plajă. Unde a avut loc descoperirea macabră și ce ipoteze iau în calcul anchetatorii

Author: Alina Petre

Trei copii, găsiți morți pe o plajă

Trei copii au fost găsiți morți pe o plajă. Unde a avut loc descoperirea macabră și ce ipoteze iau anchetatorii în calcul.

Trei copii au fost găsiți morți pe o plajă. Unde a avut loc descoperirea macabră și ce ipoteze iau anchetatorii în calcul.

Citeste si: Cine este tânăra care a provocat accidentul în care fratele ei de 16 ani a murit. Detaliul care a șocat oamenii legii

Trei copii au fost găsiți morți pe o plajă

Tupurile celor trei copii au fost descoperite luni dimineața, morți pe plaja din apropierea renumitei promenade Coney Island din Brooklyn, New York.

Cadavrele au fost identificate de poliție drept Zachary Merdy, în vârstă de 7 ani, Lilana Merdy, în vârstă de 4 ani și Oliver Bondarev, în vârstă de 3 luni, au fost descoperite după o căutare de circa trei ore, care a început la ora 1:40 dimineața, după ce o rudă a alertat poliția afirmând că mama avea de gând să „le facă rău copiilor”.

Se pare că mama, identificată de membrii familiei drept Erin Merdy, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită la 90 de minute după apel, desculță și udă, la 3 kilometri de locul în care au fost găsiți copiii.

Polițiștii au dus-o la secție, unde au încercat să o interogheze: „Până acum, ea nu a spus nimic”, a declarat șeful departamentului de poliție din New York, Kenneth Corey.

Misiunea de a-i găsi pe cei trei copii s-a amplificat, după ce mama acestora a fost găsită singură. Poliția a trimis un elicopter, în acțiune fiind implicate și unități maritime.

Copiii au fost găsiți la malul apei, la scurt timp după ora 4:30 dimineața, pe o plajă retrasă.

Ce ipoteze iau în calcul anchetatorii

Autorităţile oraşului american New York sunt de părere că mama lor ar fi responsabilă pentru moartea celor trei.

Cadavrele celor trei copii au fost găsite la trei străzi distanță de clădirea în care locuiește femeia. Un angajat al complexului de locuințe a afirmat că familia se mutase aici în urmă cu mai puțin de un an.

Paște sângeros in Sri Lanka: 290 de morti si 500 de raniti intr-un atentat sinucigas

Se pare că mama nu a fost raportată anterior autorităților pentru abuzarea sau neglijarea copiilor.

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate ce a dus la moartea celor trei și cine este vinovat.

Citeste si: Ce s-a decis în ceea ce privește sentința lui Gheorghe Dincă. Acesta este cercetat în cazul crimelor petrecute în Caracal

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies