Accident îngrozitor în București! O mașină a intrat în plin într-un loc de joacă - Un copil de 2 ani, rănit

Author: Alina Petre
Actualizat: 12 iun 2023, 03:15

Accident cumplit la un loc de joacă

Accident îngrozitor în București! O mașină a intrat în plin într-un loc de joacă, iar în ultima impactului un copil de 2 ani a fost rănit și transportat la spital.

Un accident îngrozitor a avut loc, luni în București.

O mașină a intrat în plin într-un loc de joacă, iar în ultima impactului un copil de 2 ani a fost rănit și transportat la spital.

Citeste si: Un avion s-a prăbușit în Suceava! Doi bărbați au murit. Cine este omul de afaceri care și-a pierdut viața

O mașină a intrat în plin într-un loc de joacă

Accidentul a avut loc într-un loc de joacă de pe bulevardul Metalurgiei, Cartierul Solar din Sectorul 4 al Capitalei.

În urma impactului un copil de 2 ani a fost rănit și transportat la spital.

Copilul se afla la locul de joacă și se dădea în leagăn. Minorul a fost rănit grav și a fost transportat la Spitalul Marie Curie.

Acesta este conștient, stabil, a suferit un traumatism cranio-cerebral pentru care este în investigații, are mai multe escoriații, potrivit medicilor.

Femeia care se afla la volan spune că voia să parcheze mașina, dar a încurcat pedalele și a intrat în locul de joacă. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

„Un autoturism a intrat într-un loc de joacă pentru copii dintr-un ansamblu rezidenţial din Bucureşti ”, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului. Cercetările au fost preluate de Secţia 26 de Poliţie.

Un șofer a murit după ce a intrat din plin într-un refugiu de tramvai

Accidentul a avut loc joi seară, în jurul orei 22:00, pe șoseaua Olteniței, din sectorul 4 al Capitalei.

Bărbatul care se afla la volanul autoturismului a intrat într-un refugiu de tramvai, iar impactul a fost atât de puternic încât au fost aruncate pe trotuar, la câțiva metri, bucăți de metal.

Ce face Monica Odagiu la o lună de la accidentul mortal din centrul Capitalei: ''Un pic de bine''

Potrivit martorilor, mașina se deplasa pe linia de tramvai cu viteză mare și, ulterior,  șoferul a pierdut controlul autoturismului  și a intrat în refugiul stației. Oamenii au încercat să-i acorde primul ajutor până la sosirea ambulanței.

Medicii ajunși la fața locului au făcut toate eforturile să-l ajute pe șofer, care intrase în stop cardio-respirator dar, din nefericire, nu au mai putut să facă nimic în afară de a constata decesul.

Citeste si: Ce a postat un tânăr înainte să se arunce în fața trenului- Mesajul cutremurător publicat pe rețelele de socializare