Polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni contestă imaginile de pe camerele de supraveghere

Author: Alina Petre

Polițistul care a omorât-o pe Raisa

Polițistul care a omorât-o pe Raisa, fetița de 11 ani, pe trecerea de pietoni contestă imaginile de pe camerele de supraveghere.

Polițistul care a omorât-o pe Raisa, fetița de 11 ani, pe trecerea de pietoni contestă imaginile de pe camerele de supraveghere.

Citeste si: Tatăl Raisei, mesaj pentru polițistul care i-a omorât fiica: "Ar putea să ne ajute foarte, foarte mult"

Polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni contestă imaginile 

Polițistul care a omorât-o la începutul anului pe Raisa, fetița de 11 ani, contestă imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din momentul impactului și nu recunoaște că a lovit-o cu piciorul pe minoră.

Avocatul Adrian Cuculis a transmis vineri că polițistul care se face vinovat de uciderea Raisei pe trecerea de pietoni contestă probele video depuse în instanță.

Agentul de poliție Constantin Popescu trebuia să se prezinte în fața judecătorilor înainte de a i se da sentința finală, însă, a lipsit și nici nu a oferit un motiv pentru absența sa.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

"Sfidare totală până în ultimul moment din partea polițistului Popescu"

"Sfidare totală până în ultimul moment din partea polițistului Popescu", a transmis av. Adrian Cuculis, care a precizat că agentul era citat astăzi pentru ultima audiere înaintea trimiterii dosarului în judecată însă nu s-a prezentat.

"Acesta nu s-a prezentat la audiere și nici nu a depus vreun motiv în care să fi adus vreo justificare pentru gestul său.

Am constatat cu stupoare că acesta contestase inclusiv autenticitatea și legalitatea probelor video care surprindeau momentul impactului mortal.", a informat Cuculis.

Cum s-a produs accidentul

Accidentul a avut loc pe data de 13 ianuarie 2022. Atunci, două fetițe de 11 și 13 ani au fost lovite de o maşină a Poliţiei când traversau strada pe trecerea de pietoni. Una dintre fete a murit pe loc, în timp ce a doua a stat mai multe săptămâni în spital.

Două eleve din Capitală, în vârstă de 11 și 13 ani au fost lovite puternic de un polițist pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau strada și se îndreptau spre casă, în zona Laminorului, din Capitală. În urma impactului fetița de 11 ani a murit pe loc.

O mamă și copilul ei de cinci ani, uciși de o șoferiță din răzbunare. Femeia i-a lovit intenționat cu mașina și a fugit de la locul accidentului

Accidentul a avut loc pe strada Laminorului, în sectorul 1, în jurul orei 13.30, în luna ianuarie a acestui an. Fata de 11 ani a murit, iar cea de-a doua, în vârstă de 13 ani a a fost transportată la spital.

Agentul de poliție nu se afla în misiune, dar circula cu viteză și nu a acordat prioritate.

Citeste si: Ce viteză avea ucigașul Raisei atunci când a lovit-o pe trecerea de pietoni. Polițistul circula cu mult peste limita vitezei admise

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies