Ce viteză avea ucigașul Raisei atunci când a lovit-o pe trecerea de pietoni. Polițistul circula cu mult peste limita vitezei admise

,
Accident

Ce viteză avea ucigașul Raisei atunci când a lovit-o pe trecerea de pietoni. Polițistul circula cu mult peste limita vitezei admise

[Sursa foto: Twitter]

Astăzi, pe data de 3 mai, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, s-a stabilit cu ce viteză circula Constantin Popescu atunci când a lovit-o pe micuța Raisa pe trecerea de pietoni, luându-i viața.


In articol:

Asrăzi, 3 mai 2022, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a fost prezentată expertiza tehnică de circulație în cazul Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni acum patru luni, de un agent de poliție.

Conform raportului inițial al Poliției, polițistul inculpa t „nu a acordat prioritate de trecere pietonilor”, nu era în misiune în momentul în care a lovit-o pe fată, și circula cu viteză.

S-a aflat cu ce viteză circula agentul Constantin Popescu în momentul în care a lovit-o mortal pe Raisa, pe trecerea de pietoni

Accident

S-a aflat cu ce viteză circula agentul Constantin Popescu în momentul în care a lovit-o mortal pe Raisa, pe trecerea de pietoni

[Sursa foto: Twitter]

Constantin Popescu, polițistul care a ucis-o pe Raisa, fetița de 11 ani, în luna ianuarie, circula, pe bulevardul Laminorului din București, cu o viteză de 88 km/h, conform raportului final, finalizat de expertul specializat în circulația rutieră, potrivit Libertatea, citată de B365. Viteza stabilită oficial se încadra în jurul celei estimate la momentul producerii accidentului de către anchetatori, respectiv 80 km/h.

„Raport final. Polițistul Popescu a circulat cu 88 km/h atunci când a accidentat fetițele pe trecerea de pietoni. Neatenția, ignorarea semnelor de circulație și viteza excesivă, toate cuprinse în culpa polițistului. Se mai arată că mașina MAI era corespunzătoare din punct de vedere tehnic”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul care reprezintă familia Raisei

Accidentul a avut loc pe 13 ianuarie, pe bulevardul Laminorului din Sectorul 1 din București, când o mașină de poliție a lovit două fete de 11 ani pe trecerea de pietoni. Raisa, una dintre ele, a decedat pe loc, iar Maria a fost rănită și a avut nevoie de o operație la piciorul drept.

Constantin Popescu, inculpatul, în vârstă de 30 de ani, a fost cercetat, inițial, sub control judiciar pentru ucidere din culpă și nu a fost reținut.

Pe 9 februarie, avocatul Adrian Cuculis a spus că s-ar putea ca polițistul Constantin Popescu, ucigașul Raisei, să fie arestat cu suspendare.

Pe 21 februarie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, care se ocupă de dosarul accidentului, au declarat că proba cu testul poligraf pentru polițist nu a fost acceptată. Pe 6 aprilie, polițistul a scăpat de controlul judiciar.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Martorul-cheie din dosarul morţii Raisei a şters imaginile care puteau rezolva cazul. Reacţia tatălui Raisei: "Cred că există o presiune de undeva"

Vladimir Putin, scrisoare pentru pentru Kim Jong Un: relațiile bilaterale vor fi extinse

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Un bărbat a ridicat pensia părinților săi timp de 33 de ani, deși erau morți. Cum a reușit să păcălească autoritățile

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies