Tragedie uriasa pentru Ella de la "Puterea dragostei! Concurenta si-a pierdut si al doilea unchi, care i-a fost ca un tata! Iata ce decizie radicala a luat tanara, doborata de durere!

Ella de la Puterea Dragostei este in doliu dupa ce si-a pierdut cel de-al doilea unchi, pe care l-a iubit ca pe un tata.


In articol:

Astazi, Ella a mai aflat o veste tragica, la doar doua zile de la primul deces, aceasta a auzit ca a pierdut inca un unchi, la care tinea ca la un tata.

Citeste si: Roxana a revenit si face valuri periculoase in casa dragostei: "V-am vazut, chiar daca ati coborat pe scari!"

Citeste si: Bomba s-a detonat! Andreea Mantea a spus ce s-a intamplat in casa dragostei: "Nu avem cum sa ascundem ce s-a intamplat, dar CNA-ul nu ne permite sa difuzam acele imagini"

Ella a tinut sa le impartaseasca cumplita veste si fanilor sai din mediul virtual, pe care i-a anuntat totodata ca nu va mai posta nimic in urmatoarea perioada, din respect pentru familia sa.

Ella de la Puterea Dragostei, in doliu

Mesajul Ellei de la Puterea Dragostei a creat confuzie printre fani, cu teva zile in urma. Aceasta postase in urma cu cateva zile un alt mesaj in care solicita sange pentru un unchi de-al ei infectat cu coronavirus, care era internat in stare critica la spital.

"Urgent! Haideți, vă rog, să ajutăm. Faceți un bine și vă ajutați și pe dumneavoastră. Citiți cu atenție și seriozitate: Unchiul meu se află în stare critică, după 13 zile de intubare. Are nevoie urgent de sânge, grupa 0 sau AB4 negativ, se pare că au apărut complicații. Vă rog donați sânge pentru unchiul meu la spitalul Mavromati, Botoșani, secția Terapie Intensivă! Vă mulțumesc din suflet! Cei care puteți lăsați mesaj în privat!", a scris Ella pe Instagram.

Ella de la Puterea Dragostei a lamurit situatia

Tinand cont de mesajul postat in urma cu cateva zile, toata lumea a crezut ca unchiul ei infectat cu coronavirus a pierdut batalia si a incetat din viata.

Citeste si: Ramona, dezvaluiri din viata ei: "Puteam sa fac si videochat, puteam sa fac orice"

Citeste si: Bianca si-a deschis sufletul: "Iertare ca nu ti-am ascultat sfaturile!

"Hei dragii mei, mai este valabil pentru cei ce vor sa doneze sange pentru unchiul meu, nu el este cel care a murit, este un alt unchi! :( Dumnezeu sa va rasplateasca! Multumesc pentru toate mesajele de incurajare", a scris Ella intr-un alt story de pe contul ei oficial de Instagram.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate