Ramona, dezvaluiri din viata ei: "Puteam sa fac si videochat, puteam sa fac orice"

Ramona si Ella de la Puterea dragostei sunt tot mai apropiate si au inceput sa isi faca dezvaluiri. Iata ce spune Ramona despre viata ei.


In articol:

Ramona si Ella par sa fie din ce in ce mai apropiate si intre ele se pare ca se leaga o prietenie sincera. Cele doua s-au retras de haosul din casa si s-au asezat pe o canapea, unde si-au gasit linistea sa isi faca dezvaluiri din viata. Ramona, concurenta care are un copil si a venit sa isi caute sufletul pereche, i-a spus Ellei cat de pretios a fost ajutorul parintilor ei, cand lucrurile nu au mers prea bine in relatia ei.

Iata ce i-a dezvaluit Ramona Ellei:

"Puteam sa fac o gramada de lucruri. Am mers in cluburi cred ca de trei ori in viata mea. Am 25 de ani. Nu am plecat de langa familie. Am stat doi ani cu fostul, cu care am copilul si imediat dupa ce m-am despartit m-am dus la ai mei. Stam in Germania de cinci ani. Nu m-au lasat de capul meu. Chiar daca m-am despartit, ei nu m-au lasat la greu. Puteam sa ajung orice, daca voiam. Puteam sa fac si videochat. Ei nu mi-au zis sa plec sau sa fac ceva cu viata mea, ci au fost tot timpul alaturi de mine.", i-a spus Ramona Ellei, intr-un moment de sinceritate.

Citeste si: Casa dragostei fierbe: "Esti tare in gura? Hai afara!" Staff-ul a intervenit sa ii desparta, toata lumea a iesit afara

Citeste si: Scandal monstru intre fete! Ligi e acuzata ca ia partea cui nu trebuie! "Esti indragostita de ciobanul ala? Ii cade acidul din fata"

Citeste si: Catalin si Andy, pusi la zid de concurentii Puterea dragostei: "Astia fac orice pentru bani!"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate