TRAGEDIE intr-un sat din judetul Vaslui! Un barbat A FOST OMORAT de un roi de albine VIDEO

TRAGEDIE intr-un sat din judetul Vaslui! Un barbat A FOST OMORAT de un roi de albine VIDEO

Un barbat in varsta de 41 de ani a vrut sa-si ajute o vecina sa scape de un roi de albine care isi facuse cuib intr-un zarzar din curtea ei.

Asa ca omul s-a pus pe treaba fara sa-si ia masuri de protectie. Urma sa care insectele la un apicultor, cu galeata.

 

Barbatul a reusit sa prinda in galeata o mare parte din albine, insa alte cateva zeci  au scapat si l-au atacat. Pe moment nu si-a dat seama cat de grav este si si-a continuat drumul spre locuinta apicultorului, unde urma sa lase insectele. Cand a ajuns la poarta acestuia, omul a cazut ca secerat din picioare.

 

Citeste si: Băsescu aruncă BOMBA: Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru? - capital.ro

Cand l-au vazut intins pe jos, vecinii l-au transportat la dispensarul din sat. A venit si o ambulanta, insa, din pacate, nimeni nu a mai putut face nimic  pentru bietul om. El intrase deja in soc anafilactic.

 

Cei care au  de a face cu albinele  trebuie sa-si ia intotdeaua masuri de protectie. Sa-si umezeasca mainile cu otet si sa se imbrace cu haine speciale.

 

Victima, insa, a trecut la prins roiul de albine  cu mainile goale, doar fata si-a acoperit-o cu o masca. Prea putin, mai ales in aceasta perioada caniculara cand  albinele  devin foarte periculoase.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies