Tragedie fără margini în Indonezia! O femeie a fost înghițită complet de un piton: „Dacă aș fi fost cu ea în acea zi..”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 11 iun 2024, 14:05

Tragedie fără margini în Indonezia! O femeie a fost înghițită complet de un piton: „Dacă aș fi fost cu ea în acea zi..”

Sursa: Pixabay

Farida, o femeie în vârstă de 45 de ani și mamă a patru copii, a murit după ce a fost înghițită complet de un piton. Descoperirea șocantă a fost făcută după ce soțul ei s-a îngrijorat că nu mai ajunge acasă.

Joi seară, Farida a dispărut în timp ce traversa o pădure pentru a ajunge într-o piață din provincia Sulawesi, în centrul Indoneziei. Îngrijorat de absența prelungită a soției sale, Noni, soțul Faridei, în vârstă de 55 de ani, a pornit în căutarea ei.

Femeie înghițită de piton, în Indonezia

În pădure, Noni a găsit bunurile soției sale abandonate și a observat un piton uriaș, de aproximativ 6 metri lungime, cu burta umflată.

Bănuind că Farida ar fi putut fi victima șarpelui, Noni a alertat imediat localnicii.

Comunitatea s-a mobilizat rapid, iar sătenii au prins pitonul și i-au tăiat burta. Din nefericire, temerile lor s-au confirmat: Farida a fost găsită moartă în stomacul reptilei.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu un bărbat care a adus acasă un șarpe veninos ”S-ar fi putut termina mult mai rău” Care este topul celor mai periculoși șerpi din lume

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se crede că pitonul a atacat-o pe Farida mușcând-o de picior și apoi s-a încolăcit în jurul corpului ei și a sufocat-o înainte de a o înghiți.

În Indonezia, cazurile în care pitonii uriași atacă oameni nu sunt fără precedent, însă rămân rare. Aceste incidente șocante atrag atenția asupra necesității de a fi extrem de precaut atunci când traversezi zone împădurite sau izolate.

Soțul Faridei regretă că și-a lăsat soția singură

Farida, o mamă dedicată și o femeie harnică ce mergea la piață pentru a vinde legume din grădina ei, a lăsat în urmă patru copii îndurerați și un soț care regretă profund că a lăsat-o să plece singură. 

Citește și: Tânăr din Mehedinți, găsit fără suflare în locuința în care creștea ilegal șerpi. Anchetatorii au descoperit multiple mușcături pe trupul bărbatului și mai multe vipere

„Dacă aș fi fost cu ea în acea zi, pitonul nu ar fi îndrăznit să o atingă. Nici nu-mi pot imagina suferința pe care a trebuit să o îndure. Îmi pare foarte rău pentru familia noastră”, a

spus acesta, potrivit  Daily Mail.