Tânăr din Mehedinți, găsit fără suflare în locuința în care creștea ilegal șerpi. Anchetatorii au descoperit multiple mușcături pe trupul bărbatului și mai multe vipere

Author: Diana Bostan

Un bărbat a fost găsit decedat în locuința în care creștea ilegal șerpi

Sursa: Pixabay

Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin a fost găsit decedat în propria locuință, acolo unde creștea șerpi în mod ilegal.

Polițiștii au demarat o anchetă în urma decesului unui tânăr în vârstă de 36 de ani, survenit într-un apartament din Drobeta-Turnu Severin. Bărbatul a fost descoperit fără suflare în încăperea în care opera o crescătorie ilegală de șerpi, conform informațiilor publicate pe antena3.ro

Un bărbat a fost găsit decedat în locuința în care creștea șerpi ilegal

Tânărul în vârstă de 36 de ani a fost descoperit fără suflare în apartamentul său, unde se pare că administra o crescătorie ilegală de șerpi.

În timpul percheziției, anchetatorii au identificat trei vipere cu corn, un piton și alte trei reptile, notează sursa menționată anterior.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu un bărbat care a adus acasă un șarpe veninos ”S-ar fi putut termina mult mai rău” Care este topul celor mai periculoși șerpi din lume

Poliția a inițiat un dosar penal pentru ucidere din culpă în legătură cu acest caz, iar corpul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi efectuată necropsia.

În prezent, se așteaptă rezultatele testelor patologice și toxicologice pentru a determina cauza exactă a decesului și dacă acesta a fost provocat de mușcăturile de șarpe.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe trupul său, au fost identificate mai multe semne sugestive că ar fi fost mușcat de reptile, dar până în prezent, nu există certitudine cu privire la natura acestor urme și dacă acestea sunt într-adevăr cauzate de mușcături ale șerpilor sau a altor animale.

Viperele ar fi scăpat de mai multe ori din apartamentul bărbatului în vârstă de 36 de ani

Autoritățile nu au descoperit urme de venin în locuința unde a avut loc incidentul, subliniind că această absență de probe este o informație importantă pentru investigație. În consecință, reptilele crescute ilegal de victimă au fost plasate în cutii speciale și vor fi predate autorităților în cursul zilei de astăzi.

Citește și: Un tânăr de 32 de ani a fost mușcat de o viperă în Munţii Călimani. Salvamontiștii au intervenit de urgență!

Potrivit antena3.ro, Echipe formate din polițiști, biologi și specialiști din cadrul Gărzii de Mediu se pregătesc să efectueze preluarea reptilelor din locuința tânărului, o operațiune care va necesita atenție și expertiză pentru a se asigura că toate animalele sunt colectate în siguranță.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, reptilele ar fi scăpat în mai multe rânduri din apartamentul în care locuia bărbatul. Acesta locuia la etajul 7 și, conform rapoartelor preliminare, ar fi ținut o crescătorie ilegală de vipere în apartamentul său, fără a avea autorizațiile necesare pentru a desfășura o astfel de activitate.