Tragedie fără margini! Fetița de doar 4 ani a unor români stabiliți în Italia a murit inexplicabil, după masa de prânz

Author: Ana Dinu
Actualizat: 28 iul 2022, 11:40
Medicii nu au putut face nimic pentru a o salva

Tagedie în familia unor români din Mentana (Lazio), fetița lor de numai 4 ani și jumătate a murit subit imediat după masa de prânz, potrivit portalului de știri Rotalianul.

Evenimentul nefericit a avut loc miercuri, 21 iulie, în jurlul orei 13:00, când Ariana, fetița de numai 4 ani, era acasă doar cu mama ei, care i-a dat să mănânce de prânz. Imediat după masă fetița s-a întins pe pat și a început să dea semne că nu se simte bine. Mama a sunat la 118 și o ambulanță s-a prezentat rapid la locuința familiei de români.

Care sunt cauzele decesului fetiței de doar 4 ani

Personalul medical a încercat minute în șir să o resusciteze de fata de 4 ani, însă totul a fost în zadar. În jurul orei 13:30, medicii au declarat decesul fetiței.

Potirvit reconstituirii inițiale, nu ar exista semne că fetița s-ar fi înecat cu mâncare. Medicii care s-au ocupat de resuscitarea copilului au ajuns la ipoteza că în timpul digestiei fetița a făcut stop cardio-respirator, iar astfel s-a ajuns la deces.

Trupul neînsuflețit al Arianei, fetița de 4 ani, a fost pus la dispoziția Parchetului din Trivoli și a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Roma în vederea realizării autopisiei. 

Citeste si: Crimă îngrozitoare în Gorj! O tânără de 19 ani a fost ucisă cu sânge rece de fostul iubit. Criminalul i-a pus trupul fetei în mașină și s-a plimbat cu ea prin oraș

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Un magazin din cartierul în care familia de români locuiește a organizat o strângere de fonduri pentru a veni în ajutorul părinților greu încercați. Organizatorii au publicat anunțul și pe pagina de Faccebook pentru a-i informa pe oamenii care doresc să participe pentru a ajuta familia micuței.

 

”Dragi concetățeni, pentru a veni în ajutorul familiei Amancei, care trece printr-o tragedie pricinuită de decesul, la nici 5 anișori, a fetiței lor, Ariana, staff-ul nostru a decis să organizeze o colectă publică în incinta supermarketului Dacica.

Persoanele care sunt dispuse să participe cu o donație cât de mică o pot face la urna amplasată la ieșire. Mulțumim pentru participare!”,  este mesajul care a fost publicat pe Facebook.

Citeste si: Tragedie cumplita pentru o familie din UK! O tanara mama si-a dat ultima suflare sub privirile ingrozite ale celor doi copii! Programarea la medic ii fusese anulata din cauza restrictiilor COVID-19!

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!