Tragedia de la spitalul din Botoșani se repetă! O altă gravidă a murit sub ochii medicilor, imediat după ce a dat naștere

Author: Laura Macovei
Actualizat: 06 dec 2023, 11:45

Tragedia de la Maternitatea Botoșani se repetă! O altă gravidă a murit sub ochii medicilor, imediat după ce a dat naștere

Sursa: PixaBay

La doar 25 de ani, Florentina s-a stins sub ochii medicilor, imediat după ce a dat naștere. Din nefericire, atât tânăra, cât și micuțul, au murit.

Florentina era mamă a doi copii și se pregătea să îl aducă pe lume pe al treilea, însă viața a avut alte planuri. Aceasta a trecut în neființă, aflându-se în al treilea trimestru de sarcină. Ea fusese adusă la unitatea medicală cu o infecție respiratorie severă, pe care nu o tratase.

Florentina a murit sub ochii medicilor, imediat după ce a născut

Familia victimei susține că starea acesteia era una gravă și au solicitat ambulanța încă de luni, când Florentina avea febră de peste 38.

De asemenea, în urmă cu 3 săptămâni, Florentina s-a întors din Belgia în România, deoarece voia să fie în țară în momentul în care avea să aducă pe lume cel de-al treilea copil. 

Citește și: Cine sunt victimele teribilului accident din Galați ”Ți-e frică să traversezi” Un tată și fiica lui au decedat pe loc în urma impactului

Cu puțin timp înainte de momentul nașterii, medicii au decis să efectueze o intervenție chirurgicală asupra Florentinei, deoarece bebelușul ei, monitorizat constant, nu prezenta semne de bunăstare.

Din nefericire, copilul nu a supraviețuit nașterii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Eforturile specialiștilor au fost concentrate în salvarea vieții tinerei de 25 de ani, însă, din păcate, fără succes.

La câteva ore după naștere, Florentina a intrat în stop cardio-respirator, dar echipa medicală a reușit să o stabilizeze.

Cu toate acestea, în ciuda intervenției prompte, tânăra a încetat din viață două ore mai târziu.

Alexandra a murit pe holurile spitalului, în timp ce aștepta să fie chiuretată

În urmă cu câteva luni, Alexandra Ivanov, o tânără în vârstă de 26 de ani, a murit pe holurile Maternității din Botoșani, după ce s-a rugat de medici să o opereze, pentru că fătul nu mai era

în viață, iar aceasta avea dureri crunte.

Citește și: O gravidă a fost readusă la viață de medici după un accident cumplit în Brașov. Femeia se află acum în stare gravă

În ciuda disperării tinerei, personalul medical nu a intervenit atunci când ar fi trebuit, iar Alexandra a decedat câteva ore mai târziu. Tânăra era mămică a doi copii.

„Nu am aer” au fost ultimele cuvinte ale acesteia, transmise prin SMS mamei sale. 

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.