Cine sunt victimele teribilului accident din Galați ”Ți-e frică să traversezi” Un tată și fiica lui au decedat pe loc în urma impactului

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 13 nov 2023, 17:37

Daria și tatăl ei au decedat în accidentul din județul Galați

Sursa: Facebook

A fost activat Planul Roșu de intervenție în județul Galați. Trei persoane au decedat și alte opt au avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre persoanele decedate se află și un tată împreună cu fiica lui în vârstă de 17 ani.

O adevărată tragedie s-a petrecut, luni dimineață, în județul Galați, pe DN25 spre Tecuci. Un șofer în vârstă de 56 de ani a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit în plin un microbuz. În urma accidentului deosebit de grav a fost activat Planul Roșu de intervenție.

Tragedie cu 11 victime într-un accident petrecut pe DN25

În mașina condusă de șoferul în vârstă de 56 de ani se aflau patru persoane, în timp ce în microbuz se aflau șapte pasageri.

Șoferul autoturismului a intrat pe contrasens în urma ieșirii dintr-o curbă extrem de periculoasă, apoi a lovit frontal microbuzul.

Citește și: O gravidă a fost readusă la viață de medici după un accident cumplit în Brașov. Femeia se află acum în stare gravă

Daria, o tânără în vârstă de 17 ani și tatăl acesteia, în vârstă de 45 de ani, au decedat pe loc. Medicii ajunși de urgență la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Printre cele trei persoane declarate decedate se află și un pasager din microbuz. În mașină condusă de bărbatul în vârstă de 56 de ani se afla și iubitul Dariei, acesta fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cele opt victime transportate la spital au suferit leziuni, însă sunt în afara oricărui pericol. Accidentul a fost unul extrem de violent, imaginile rezultate din urma impactului fiind greu de privit chiar și de salvatori.

Martorii susțin că porțiunea respectivă de drum este una extrem de periculoasă

La fața locului s-au prezentat zeci de echipaje medicale. ” Au fost zece echipaje medicale. S-au constatat 11 victime, în urma unui eveniment rutier, din păcate trei decedate- două femei și un bărbat- și o victimă de cod roșu”,  susține Eugen Chiriță, reprezentant SMURD

Galați.

Citește și: Accident grav în Galați: Trei persoane au murit și alte opt au fost rănite. A fost activat Planul roșul de intervenție

Din primele informații, viteza ar fi reprezentat unul dintre motivele principale ce au dus la producerea accidentului rutier. Șoferul în vârstă de 56 de ani nu ar fi adaptat o viteză corespunzătoare în curba extrem de periculoasă.

Localnicii susțin că acea curbă este periculoasă și că șoferii nu se adaptează la viteză. ” Să știți că e periculoasă, dar nici șoferii nu se adaptează la viteză, mai ales în curbă. O iau ca nebunii, ți-e și frică să traversezi”,  a spus un localnic pentru observatornews.ro.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, aceștia continuând cercetările pentru a afla în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!