Andra Volos a născut! „Gata, a venit și momentul cel mare” Vedeta este mama unei fetițe superbe

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 22 nov 2023, 22:02

Andra Volos a născut! „Gata, a venit și momentul cel mare” Vedeta este mama unei fetițe superbe

Sursa: Andra Volos Instagram

A venit momentul mult așteptat pentru Andra Volos. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dat naștere unei fetițe, iar alături de cele două a fost Lele, care i-a pregătit un superb buchet de trandafiri.

„Gata, a venit și momentul cel mare,” a declarat Andra Volos pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story, unde a făcut marele anunț. 

Andra Volos a născut

Andra Volos a devenit mămică. Vedeta și-a ținut urmăritorii la curent cu tot procesul nașterii încă de când se află la spital. Alături de ea a fost Lele, care a venit tocmai de peste hotare, iar aceștia așteaptă acum să își vadă pentru prima dată fetița.

Citește și: Reacția neașteptată a Andrei Volos, după ce o urmăritoare a criticat-o pentru kilogramele în plus „Nu mai contează cât sunt eu de vacă grasă”

„Cea mai mare bucurie a mea este că în foarte puțin timp o să o cunosc pe fetița mea cea mai frumoasă și faptul că tati a venit din America și o să asiste la naștere în sală.

Mă va ține de mână,”
a spus aceasta pe insta-story.

Lele a confirmat că el și Andra Voloș au devenit părinți.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andra Volos, imediat după naștere

Andra Volos se află acum pe patul de spital, după ce a dat naștere unei fetițe. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei  se confruntă acum cu o răceală, însă are speranțe că se va recupera și abia așteaptă să-și vadă fetița. 

Citește și: Lele, la doar un pas de a renunța la muzică: „Nu mai vreau să mai merg să cânt nicăieri”. Ce l-a făcut pe artist sa recurgă la acest gest

„Până să ajung azi la spital nu eram așa înfundată și respiram chiar foarte bine. Cum am ajuns aici, zici că trebuia să se întâmple ceva: ori să tușesc, ori să nu pot să respir absolut deloc. O să se remedieze chestia asta. Cel mai important lucru este că în câteva momente o să-mi văd fetița și că am niște emoții foarte mari, dar o să trec mai ușor peste frici, pentru că alături de noi o să fie Robert, bineînțeles, în sală și o să fie un moment foarte unic și special și frumos și o să-l trăim

toți împreună,” a transmis aceasta pe pagina sa de Instagram.

Deși s-a confruntat cu multe comentarii răutăcioase la adresa burticii sale de gravidă, Andra Volos nu a băgat în seamă haterii și s-a mândrit mereu cu faptul că urmează să aducă pe lume un nou suflet.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!