Anamaria Prodan și-a făcut debutul în lumea politică. Care este partidul în care și-a început cariera

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 09 nov 2022, 14:42

Totul despre APP, partidul în care a intrat Anamaria Prodan

Sursa: Instagram anamariaprodanreghecampf

Anamaria Prodan a anunțat că și-a făcut debutul în politică prin intermediul unei postări pe Instagram, prin care a și dezvăluit partidul din care aceasta va face parte, Alianța Pentru Patrie.

Alianța Pentru Patrie este un partid fondat de către Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, iar acum Anamaria Prodan va face parte din el și va lupta pentru drepturile femeilor și împotriva violenței domestice.

Citeste si: Anamaria Prodan, alături de mama lui Elon Musk: "Asemănările dintre mine și Maye sunt uluitoare!"

Anamaria Prodan a intrat în politică și s-a înscris în APP

Anamaria Prodan a intrat în lumea politică, mai exact în Alianța Pentru Patrie, iar aceasta a declarat deja că își va face istorie și în acest domeniu, așa cum a făcut în lumea fotbalului.

Aceasta a anunțat prin intermediul unei postări pe Instagram faptul că a intrat în politică și că va lupta împotriva violenței asupra femeilor, dându-și exemplu chiar căsnicia din care aceasta a ieșit.

„Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere, le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere, principalele valori ale unei familii adevărate. O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale.
Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine și niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce. Așa este și cu tot scandalul prin care trec, acum, împreună cu copiii mei”
, scrie aceasta despre pasul bine gândit pe care l-a făcut în lumea politică.

Anul acesta a fost unul plin de confruntări pentru Anamaria Prodan, iar acum își dorește un început nou, în care să poată face ceva pentru femeile neajutorate.

,, Deși am fost confruntată cu bărbați care nu au niciun minimum de respect pentru femei, care le consideră niște obiecte, bunuri personale ce pot fi aruncate când se plictisesc de ele, cum este cazul fostului meu soț, viața mi-a scos în cale și bărbați români adevărați și ne promovează, fără să le fie teamă de noi și care ne văd ca partenere. Femeile care au în jurul lor astfel de bărbați maturi, familiști, respectuoși sunt femei fericite și norocoase. Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu. Până acum!”.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Anamaria Prodan a declarat că fondatorul partidului APP, Codrin Ștefănescu, a fost alături de ea permanent în toată situația cauzată de fostul ei soț și fondatorul chiar a făcut-o pe Anamaria Prodan  să se simtă primită. Acesta i-a pus la dispoziție magistrați renumiți, dar și infrastructura APP pentru a apăra femeile într-o lume a bărbaților.

Citeste si: Exclusiv! Anamaria Prodan nu se amestecă în viața personală a fiicelor ei: "Iși trăiesc viața exact cum o visează ele"

VIDEO - Dan Alexa e mic copil. Un bărbat a fost bătut şi umilit în plină stradă de o femeie

Partidul Alianța Pentru Patrie a fost înființat la data de 19 mai 2021, iar acest partid este fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea. Cele patru persoane ce apar în documentele oficiale ca fiind cei ce au înființat acest partid sunt patru persoane ce nu au mai făcut parte din alte astfel de partide politice: Marin Gheniu, Mariana Gheniu și Anca Maria Loghin, însă Valentin Păduroiu a fost deputat și membru al PRM.

Citeste si: Exclusiv! Anamaria Prodan, noi detalii despre procesul cu fostul ei soț. Sexy impresara, mai strălucitoare ca oricând după altercația cu Laurențiu Reghecampf

Surse: hotnews.ro, digi24.ro

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies