Totul despre containere modulare...

,

Cine şi-ar fi imaginat, că banalul container folosit iniţial pentru transportul în siguranţă şi depozitarea uşoară a mărfurilor va ajunge să aibă utilizări negândite iniţial.

Astăzi cuvântul container desemnează o multitudine de construcţii, cu utilităţi extrem de variate: container pază, container birou, container sanitar, container comercial cu utilizări multiple, container dus-WC, container bucătărie, container dormitor, container vestiar, container spălătorie, containere case, container staţie GPL, container flat pack.

Având o structură metalică cu grosimi între 3 şi 14mm, monobloc sau modular containerul este cel mai apreciat material de construcţie pentru realizare unor amenajări temporare, cu utilităţi variate.

Posibilităţile de personalizare ale unui containere sau ansamblu de containere sunt extrem de variate:

se poate compartimenta pentru realizarea unui grup sanitar

se pot monta la ferestre jaluzele interioare sau exterioare

se pot dota cu aer condiţionat

poate fi mobilat şi utilat ca orice birou sau locuinţă

în interior poate fi montată o pardoseală de PVC, mochetă sau parchet

se pot supraetaja.

Principalele tipuri de avantaje ale acestui tip de material sunt numeroase şi pozitive:

sunt uşor de confecţionat

sunt uşor de transportat

sunt uşor de montat

pot fi asamblate uşor

pot fi personalizate divers.

Containerele, se realizează printr-o construcţie sudată, ce le conferă rezistentă în timp, o structură robustă şi durabilă, iar o termoizolarea realizată în mod corect, corespunzător şi complet asigură atât pe timpul verii, cât şi pe timpul iernii un confort termic ridicat.

Posibilitatea montării şi demontării uşoare a modulului fac din acesta un produs uşor şi ieftin de transportat, într-un camion putând să intre 10 astfel de containere. Atât planşeul, cat şi acoperişul sunt îmbinate în piese de colt (turnate) conform normelor ISO de construcţie a containerelor. Datorită posibilităţilor variate de asamblare pot fi realizate clădiri containerizate cu 1, 2 sau 3 etaje, cu scară de acces la exterior sau cu scara interioara, cu holuri, încăperi compartimentate, săli special amenajate.

Containerele modulare pot cuprinde un număr variabil de containere cu facilităţi diverse ce pot fi: dus, wc, pisoar, lavoar, vestiar etc. şi pot fi folosite drept:

Clădire de birouri

Birouri organizare şantier

Sedii de instituţii publice, şcoli, grădiniţe

Ateliere de lucru şi de reparaţii

Locuinţe de vacantă, ce pot fi etajate şi personalizate conform preferinţelor proprietarilor 

Hotel cu restaurant, motel

Locuinţe

Magazine/Fast food-uri

Sedii administrative.

Construcţii containerizate cu destinaţie locuinţă

Una dintre cele mai noi întrebuinţări date acestui tip de construcţie modulă din containere este aceea de locuinţă. Acest tip de locuinţă este un container modular realizat la comandă, având posibilitatea de a se uni cu alte containere şi de a forma grupuri din containere, gata echipate pentru a se locui în ele, cu birou, dormitor, baie, bucătărie etc.

Containerul de locuit, realizat din unul sau din mai multe containere, poate oferi avantajul unei locuite de calitate, în care puteţi beneficia de tot confortul unei case clasice. Investiţia într-o astfel de locuinţă container este mult mai mică decât cea a unei locuinţe clasice. Dimensiunile pot fi variate, se poate realiza dintr-un singur container de locuit, sau pot fi mai multe containere modulare de locuit asamblate ca un tot unitar. 

Acest tip de construcţie a fost calculat sa asigure maxim de confort atât iarna, cât şi vara, are o structura robustă, asamblată prin sudura, asigurând astfel rezistentă în timp, putând fi mutat şi relocat uşor sau ori de câte ori este nevoie, fără a dăuna cu ceva structurii.

Există şi posibilitatea extinderii ulterioare, adăugând noi module. Locuinţa din containere este o locuinţă robustă, cu posibilităţi de folosire îndelungată, care la un moment dat poate fi şi revândută, dacă este necesar sau nu mai aveţi nevoie de ea.

Un alt tip interesant de container este containerul flat pack

Sistemul FLAT PACK pentru containere oferă posibilitatea transportării într-un singur camion a cat mai multe module, complet echipate, cu cadrele metalice simple. 

Acest tip de sistem asigură cele mai eficiente costuri de transport. Produsul nu va avea de suferit din cauza acestei modificări, nu se va deteriora chiar dacă este transportat pe distanţe mai mari, iar montajul se poate realiza extrem de rapid. 

Acest sistem flat pack oferă şi mai multă eficienţă şi rentabilitate unui lucru deja eficient şi rentabil.

De unde puteţi achiziţiona cele mai noi şi avansate containere?

Cabine Container este o companie cu experienţă de peste 17 ani  în domeniul producerii, furnizării şi realizării de construcţii din containere. Din dorinţa de a veni meru cu noi soluţii şi tehnici cât mai actuale, Cabine Container este o companie dedicată, ce vine în sprijinul clienţilor cu cele mai bune produse, soluţii şi servicii. Din gama de produse comercializate amintim: cabine, containere, cabine şi containere de fibrociment.

Construcţiile furnizate de compania Cabine Containere îmbina structuri modulare fabricate prin sistemul de carcase de otel, panouri tip sandwich, o serie de placaje de interior, exterior şi podele din fibrociment cu diferite proprietăţi, materiale prime ecologice, alături de alte materiale prefabricate pentru transportare facilă, curăţare uşoară, masa redusa, montaj uşor şi rapid, mobilitate. 

În materie de inovaţie plăcere absolută este aceea de oferi clienţilor cele mai noi şi mai adaptate soluţii de pe piaţa producerii, furnizării, transportului şi montajului de cabine şi containere. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Nare, pe culmile disperarii

Florin Cîțu ARUNCĂ SĂGEȚI: Creșterea dobânzilor la care se împrumută România duce la SCĂDEREA încrederii în Guvern

Din pacate, incepem saptamana cu o stire trista! Doliu in Romania: s-a dus si el! Ni se prapadesc artistii

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe meleaguri arădene

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies