Toți românii cu datorii trebuie să știe asta. Statul le-a pregătit surpriza vieții lor

Author: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 00:25

Românii ar putea avea parte de vești neașteptate imediat după Paște. La Guvern se pregătește o măsură care ar urma să fie dată în curând

Ministerul de Finanțe ar urma să dea o amnistie fiscală similară celei de acum 4 ani. Surse din cadrul instituției, citate de știrileprotv, au susținut că în vizor sunt contribuabilii care au primit de la Fisc decizii de impunere pentru sume mici în perioada 2015-2018. Ordonanţa de urgenţă în acest timp ar urma să fie dată după Paşte.

Citeste si: Adevărul despre pensii iese la iveală: Nu mai sunt bani! E demonstrat oficial

Citeste si: Criza e aproape. Așa ceva nu s-a mai întâmplat de la prăbușirea din 2008. Băncile au dat semnalul

Citeste si: Poţi găsi litera ascunsă? Testul pe care îl trec doar 1% dintre oameni- FOTO

Amnistia ar putea să li se aplice celor care au de plătit pentru perioada respectivă contribuţii la asigurările de sănătate în sumă mai mare decât veniturile pe care le-au realizat.

EXCLUSIV! Ce l-a atras pe Christian Sabbagh la soția sa. „Suntem ca Ying și Yang”

Nu este pentru prima dată când se ia o astfel de măsură. În 2015, guvernul condus pe atunci de Victor Ponta a dat o amnistie de care au beneficiat peste 4 milioane de români. Era vorba de salariaţii care au primit diurne, considerate de Fisc ca fiind asimilate salariilor şi la persoanele care au obţinut venituri sub nivelul salariului minim pe economie şi au fost obligate să plătească contribuţii de sănătate la nivelul salariului minim pe economie.

De asemenea, au beneficiat cei care, pentru câţiva lei încasaţi ca dobândă sau dividende au fost somaţi de Fisc sa platească contribuţii sociale de aproape 500 de lei pe an.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: capital.ro

 


Cookies