Adevărul despre pensii iese la iveală: Nu mai sunt bani! E demonstrat oficial

Author: L.S.

România nu își mai poate permite o nouă serie de majorare de pensii, ața cum ete prevăzut în legea elaborată de PSD, susține economistul șef al unei maei bănci europene.

De altfel, Guvernul va avea probleme chiar și cu plata pensiilor și salariilor curente, așa cum spune chiar ministrul finanțelor într-un document publicat și de Capital.

Citeste si: Criza e aproape. Așa ceva nu s-a mai întâmplat de la prăbușirea din 2008. Băncile au dat semnalul

Citeste si: Ce se întâmplă cu banii promişi înainte de Paşte. Ministrul Muncii, ultimul anunţ despre pensii

România nu își mai poate permite o nouă serie de majorare de pensii, ața cum ete prevăzut în legea elaborată de PSD, susține economistul șef al unei maei bănci europene. De altfel, Guvernul va avea probleme chiar și cu plata pensiilor și salariilor curente, așa cum spune chiar ministrul finanțelor într-un document publicat și de Capital.

“Legea pensiilor nu poate fi implementată în forma actuală.

Nu sunt bani!”,
a spus Bucșa, la o oconferință de presă. Economistul lucrează pentru grupul Unicredit la Londra și a fost, în trecut, trezorier șef al Unicredit Țiriac. În opinia lui, o majorare de pensii ar putea fi realizată doar dacă ar crește colectarea sau taxele.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Pentru 2019 și 2020, PSD a programat creșterii de până la 40% a pensiilor, cu un maxim exact înainte de alegerile parlamentare de anul viitor.

Citeste si: Anunt pentru toti cei care au pensii mai mici de 800 de lei: se dau bani in plus de Paste! Ce suma vor primi pensionarii

Citeste si: Ce se întâmplă cu banii promişi înainte de Paşte. Ministrul Muncii, ultimul anunţ despre pensii

Marius Budăi, anunț de ultimă oră despre voucherele sociale destinate pensionarilor. Toți cei vizați trebuie să știe

Citeste si: Se schimba varsta de pensionare: mii de romani vor iesi la pensie mai devreme! Vezi daca esti pe lista

Într-un document citat și de Capital, ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici transmitea autortităților, în principal ANAF, că este nevoie de o mai bună colectare pentru că sumele pentru plata salariilor în trimestrul IV 2019 nu există integral.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: capital.ro

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies