Toți îi cunosc cariera politică, dar puțini știu detalii despre familia lui: „Soția mea a suferit pentru că eu nu am fost...” Ce fel de soț este Theodor Stolojan?

,
Theodor Stolojan, în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Theodor Stolojan, în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Theodor Stolojan, un nume important pe scena politică din România, a răspuns întrebărilor venite din partea lui Denise Rifai în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Ce a dezvăluit despre familia sa?


In articol:

Soția i-a fost alături în cele mai grele momente din carieră, i-a oferit toată susținerea ei și astfel au reușit să aibă căsnicie fericită. Theodor Stolojan și soția acestuia, Elena, sunt împreună de mai bine de 50 de ani, timp în care au trecut prin foarte multe încercări.

Ce fel de om este Theodor Stolojan în relația cu soția și cu familia?

Theodor Stolojan a dezvăluit ce regretă atunci când vine vorba despre familie

Și-a construit o carieră în politica românească și a dezvăluit că a muncit mult pentru funcțiile pe care le-a obținut, astfel că de-a lungul anilor a plătit un preț destul de mare pentru succesul său în domeniul prefesional. Theodor Stolojan a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că regretă că nu a petrecut mai mult timp alături de familie, de soția și de copiii săi, dedicându-și o mare parte din timpul său muncii.

Deși la prima vedere pare un om dur, soția lui Theodor Stolojan a dezvăluit într-un interviu mai vechi că, în sânul familiei, politicianul este complet schimbat și asta pentru că evită să vorbească cu familia despre problemele care țin de locul de muncă.

Citeste si: CV Theodor Stolojan. Ce profesie are și cați bani încasează lunar

„Grea întrebare pentru că, sigur, eu am avut o soție care a fost peste bine, în timp ce ea a avut și are un soț care a fost, să zicem, ok, dar care putea să fie mai mult în mijlocul familiei. Repet, din păcate, întotdeauna pentru mine, munca a fost ceva care m-a acaparat oriunde am fost.

În perioada socialismului, când am ajuns la Ministerul Finanțelor, am avut atâtea nopți lucrate în Ministerul Finanțelor, ori de câte ori era perioada de buget, nu mai vorbesc de perioada cu criza datoriei externe, munceai nopți la rând și zile la rând acolo, cei care au fost în perioada respectivă știu foarte bine. Cred că soția mea a avut de suferit pentru că eu nu am fost suficient în familie.
Îmi pare rău, de exemplu, copiii au crescut. În perioada școlii aș fi vrut să fiu mai mult cu ei.”,
a spus Theodor Stolojan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Theodor Stolojan și soția acestuia au reușit să păstreze discreția, astfel că despre mariajul lor se cunosc foarte puține lucruri, politicianul preferând să iasă în evidență prin realizările sale în politica românească. 

Citeste si: Ce pensie încasează Theodor Stolojan de la Parlamentul European. Fostul europarlamentar a recunoscut suma

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 11 mai 2021 - VIDEO. Raluca Bădulescu se destăinuie!

Buzăul este mai tare decât Parisul: a câștigat un concurs de branding în fața capitalei Franței

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

“Regina Regească”, dezbrăcată de toate secretele! Raluca Bădulescu va face dezvăluiri surprinzătoare, marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marți, 4 mai, Sofia Vicoveanca, supranumită Privighetoare Bucovinei, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 23:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies