Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 11 mai 2021 - VIDEO. Raluca Bădulescu se destăinuie!

,
Raluca Bădulescu și Denise Rifai
Raluca Bădulescu și Denise Rifai

O nouă ediție interesantă a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” este difuzată în această seară. Invitată este Raluca Bădulescu. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Raluca Bădulescu, cea supranumită "Regina Regească", va fi față în față cu Denise Rifai în această seară.

Expert în modă, Raluca Bădulescu este jurat al emisiunii "Bravo, ai stil".

Ultima ediție a emisiunii difuzate la Kanal D, "Bravo, ai stil! Celebrities", a fost câștigată de cântăreața Alexandra Ungureanu.

Vezi Online Video ediția de marți, 11 mai 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

„Ce avantaje ți-a adus statutul de fiică de politician?”, „Te-ai căsătorit cu Vali Pungă de dragul copilului?”, „De ce nu ai luat numele soților tăi?”, „Ai profitat de prietenia lui Cătălin Botezatu?”, „Ți-a fost rușine de tatăl tău din cauza decolteului exagerat?”, „Ce se ascunde în spatele zâmbetului tău?”  sunt doar câteva dintre întrebările pe care Denise Rifai i le va pune Ralucăi Bădulescu în ediția de marți seară a emisiunii  „40 de întrebări cu Denisei Rifai”.

Emisiunea va începe la ora 23:00 la Kanal D, după popularul serial turcesc Hercai.

Raluca Bădulescu și Denise Rifai
Raluca Bădulescu răspunde la întrebările dificile puse de Denise Rifai!

Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română și engleză, a lucrat și într-o corporație, fiind trader de produse petroliere. Toată viața a fost pasionată de modă și muzică.

Raluca Bădulescu este cunoscută pentru stilul ei vestimentar.

"Regina Regească" le va dezvălui în această seară telespectatorilor detalii necunoscute din cariera ei, de dinainte de a intra în televiziune, dar și despre căsniciile sale. Raluca Bădulescu va dezvălui și de ce nu a preluat niciodată numele soților ei atunci când s-a căsătorit.

Kanal D, lider de piață cu emisiunea lui Denise Rifai!

Ediția "40 de întrebări cu Denise Rifai" cu Mădălin Voicu a fost lider de piață pe tronsonul ei orar.

Pe 28 aprilie, când a fost difuzată ediția cu Mădălin Voicu invitat,

Kanal D a fost lider de piață pe targetul All Urban, cu 2,8% rating și 14,7% cota de piață. Pe targetul Național, stația a înregistrat 2,5% rating și 14,0% cota de piață. Minutul de aur, atins la 23:20, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, aproape un milion de telespectatori (923.000) din întreaga țară. 

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” face parte din  programul TV al postului Kanal D   și este difuzată în fiecare marți.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online trebuie doar să accesezi, de la ora 23:0, adresa https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Cine este și cum arată soțul Ralucăi Bădulescu? Jurata de la "Bravo, ai Stil!", totul despre relația cu Florin

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine este și cum arată soțul Ralucăi Bădulescu? Jurata de la "Bravo, ai Stil!", totul despre relația cu Florin

Doi bărbați au fost loviți de fulger în același timp

Un nou dezastru în familia Clejanilor. Dupa scandalul provocat de Fulgy, acum au o problema si mai mare

Raluca Bădulescu, dezvăluiri surprinzătoare, în această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Regina Regească”, dezbrăcată de toate secretele! Raluca Bădulescu va face dezvăluiri surprinzătoare, marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies