Marți, 4 mai, Sofia Vicoveanca, supranumită Privighetoare Bucovinei, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 23:00, la Kanal D!

,

Marți, 4 mai, în cea de-a treia zi de Paște, telespectatorii Kanal D vor avea parte de un interviu eveniment, în ton cu marea sărbătoare, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Invitata celebrei jurnaliste va fi de această dată Sofia Vicoveanca, supranumită Privighetoarea Bucovinei!  

Telespectatorii vor putea urmări un interviu emoționant cu una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară românească. În cei peste 60 de ani de carieră muzicală, Sofia Vicoveanca și-a alcătuit un repertoriu variat, reușind să adune adevărate “nestemate” din fiecare moment important din viața omului și, în același timp, prin intermediul cântecelor sale încărcate de frumusețe, aducând și mai aproape Bucovina de sufletele noastre. 

Povestea de viață a îndrăgitei artiste este cu totul aparte, fiind presărată cu întâmplări care i-au schimbat radical cursul vieții, modelându-i  talentul și insuflându-i dragostea pentru folclor. În cadrul interviului de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzat la ora 23:00, la Kanal D, Sofia Vicoveanca va face mărturisiri în premieră despre perioada copilăriei, umbrită de greutăți, despre iubire, legături de familie,  dar și despre cariera artistică strălucitoare, care nu a fost însă ferită de obstacole. 

V-a salvat cântecul de la sărăcie?”, “V-ați temut vreodată că vă veți pierde vocea definitiv?”, “Ce trucuri ați folosit ca să va țineți soțul acasă?”, “Cum e să iubești nebunește?”, “De ce vă este greu să spuneți <te iubesc>?”, “Sunteți dependentă de Facebook?”, “Mai are folclorul românesc viitor?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate Sofiei Vicoveanca în ediția de marți a emisiunii, 4 mai,  “40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Citeste si: Kanal D, lider de piață, cu “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Dezvăluirile lui Mădălin Voicu, urmărite de aproape un milion de telespectatori din întreaga țară “Asta cred că e mult mai important decât să număr banii”

Citeste si: Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai”- Ediţia de marți, 27 aprilie 2021- VIDEO. Mădălin Voicu, pus în dificultate de Denise Rifai!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Marian Drăgulescu, declarații incendiare la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre retragerea sa din cariera sportivă! “Dacă nu sunt numărul unul, nu prea mai există această...

Klaus Iohannis a promulgat legea privind incriminarea traficului de substanţe dopante cu grad mare de risc

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

Kanal D, lider de piață, cu “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Dezvăluirile lui Mădălin Voicu, urmărite de aproape un milion de telespectatori din întreaga țară “Asta cred că e...

Mădălin Voicu, motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său: ”Sunt lucruri care mă dor, uneori sufăr din cauza asta...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies