Toți bucureștenii trebuie să știe! Prefectul Capitalei, decizie majoră în ceea ce privește accesul în magazine! Ce trebuie să știți dacă mergeți la cumpărături

,
Alin Stoica, noi reguli in magzaine
Alin Stoica, despre accesul in magazine pe timpul weekendului[Sursa foto: Facebook]

Prefectul Capitalei a luat o hotărâre de ultim moment în ceea ce privește accesul în magazine și evitarea aglomerației. Această măsură a fost adoptată pentru a reduce numărul de clienți.


In articol:

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, face un anunț de maximă importanță pentru locuitorii din București, pentru a reduce aglomerația din magazine pe perioada în care accesul se face doar până la ora 18:00. Astfel, el a venit cu o propunere de ultim moment. Ce măsuri se vor impune?

Alin Stoica, despre accesul în magazine

Prefectul Capitalei a venit cu o  propunere pentru a reduce aglomerația din magazine. Alin Stoica este de părere că accesul clienților în magazinele de cartier ar trebui să se facă în funcție de numărul de coșuri de cumpărături. Acesta a explicat cum ar trebui să funcționeze sistemul pentru a evita aglomerarea în magazine.

„Ideea nu este o invenție a noastră. Am văzut-o aplicată în alte locuri și gândul e să venim în sprijinul micilor comercianți, care nu au suficiente resurse. Marii comercianți de regulă au suficiente resurse să respecte regulile pe care statul le-ar impune. Ei au suficientă forță financiară și umană.

O astfel de măsură răspunde ambelor cerințe: să reducem numărul de clienți care sunt în magazin, dar fără să aducem un cost suplimentar pentru comerciant.”,

a declarat Alin Stoica.

Alin Stoica, noi reguli in magzaine
Aglomeratia trebuie evitată[Sursa foto: Unsplash]

Citeste si: Se schimbă programul magazinelor, în Bucureşti? Prefectul Capitalei a făcut anunțul!

Prefectul a mai declarat că scopul lor este de a veni în ajutorul comercianților și să nu pună presiune pe ei din punct de vedere financiar.

”Sunt aproximativ 12.000 de magazine alimentare în București. Multe dintre ele sunt magazine mici, de cartier.

Dacă am pune presiune suplimentară din punct de vedere financiar ar însemna ca fiecare magazin să angajeze un om în plus față de cei 3 sau 4. Asta înseamnă adițional 25% la costuri. Și atunci genul acesta de măsură ar reduce numărul de clienți, dar fără să pună presiune.”, a mai spus Prefectul Capitalei.

Alin Stoica a afirmat că sistemul ar trebui să funcționeze în felul următor, magazinul stabilește un număr optim de clienți, în funcție de numărul de coșuri de cumpărături pe care le pune la dispoziție la intrarea în spațiul comercial.

Astfel, câte coșuri vor fi puse la dispoziție, atâția clienți vor intra în magazin, iar aglomerația va fi evitată.

Alin Stoica, noi reguli in magzaine
Regula cosului de cumpăraturi[Sursa foto: Unsplash]

Prefectul Capitalei va avea miercuri, 7 aprilie, o intervenție online cu reprezentanții marilor lanțuri de magazine, dar și al magazinelor mici, pentru a stabili măsurile de evitare a aglomerației pe perioada weekendului.

Citeste si: Prefectul Capitalei, anunț despre programul magazinelor din București: „Trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua!” Ce urmează în Capitală?

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Regula coșului de cumpărături. Prefectul Capitalei a anunțat câte persoane vor avea voie în magazine și cum se va face accesul

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Se schimbă programul magazinelor, în Bucureşti? Prefectul Capitalei a făcut anunțul!

Prefectul Capitalei, anunț despre programul magazinelor din București: „Trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua!” Ce urmează în Capitală?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies