Tipuri de bonusuri la case de pariuri

Sunt mai multe tipuri de bonusuri oferite de casele de pariuri din online și în următoarele rânduri vei afla  totul despre ele.

Înainte de a face prima depunere, după ce ai văzut un bonus bun, citește termenii și condițiile de acordare și rulajul pentru a putea face retragerea. După ce ai rulat bonusul este indicat să faci verificarea identității pentru că pariurile sunt doar pentru cei care au peste 18 ani. Să ai grijă când deschizi contul la casa de pariuri online, să completezi corect datele personale pentru că cei care fac verificarea identității se vor uita la aceste informații și le vor compara cu o copie de buletin sau carte de identitate pe care o trimiți.

Ce fel de bonusuri sunt oferite de agențiile de pariuri online?

Bonus la prima depunere

Este cel mai întâlnit bonus din România și este oferit clienților noi. Unele case de pariuri oferă un bonus mare la prima depunere, dar cu rulaj mare și greu de realizat. Altele, cum ar fi cel care se găsește în exclusivitate pe Betfair.ro oferă un bonus de nerefuzat și cu un rulaj ușor de realizat pe niște cote bune. Mai sunt și case de pariuri care au un bonus care la prima vedere pare excelent, dar din păcate rulajul îl poți realiza doar pe pariuri la victorie sau alte pariuri greu de realizat și ești foarte limitat în alegerile tale.

FreeBet sau Pariu gratuit

Anumite agenții de pariuri oferă un FreeBet pentru clienți noi. O casă de pariuri îți poate oferi un Pariu gratuit de 100 de lei pe care poți să îl pariezi pe cotă minim 2, și câștigul îl poți opri, dar nu și Pariul Gratuit.

Să zicem că pariezi 100 de lei pe cota 3 și câștigi, tu o să ai în balanța de pariuri 200 de lei, câștigul obținut pe care îl poți retrage. Această sumă de bani poate fi baza unui câștig consistent pe viitor.

Bonus fără depunere

Acest tip de bonus este oferit de unele case de pariuri doar dacă faci verificare identității și ai accesat un anumit link.

Bonusul acesta are o valoare de 50 de lei, dar pentru că nu faci nicio depunere, este binevenit pentru că poți să ai o zi sau câteva zile bune la pariuri și să faci un ban cinstit în plus.

Bonus Cote mărite

E un bonus pe care o să îl întâlnești des la Betfair. Dacă e un meci important, FCSB-Dinamo sau Barcelona-Real Madrid, Betfair oferă cote enorm de mari la victorie și dacă ai fost inspirat și ai ales pontul câștigător, o să primești suma de bani ca bonus sau

freebet. Betfair oferă foarte des acest tip de bonus, așa că ar fi bine să aveți un cont deschis la această agenție de pariuri online.

Fullbet

este un fel de Pariu gratuit, cu diferența că dacă câștigi, primești toată suma de bani, adică și suma primită ca FreeBet. Se găsește foarte rar pe piața din România, dar e bine să știi și această informație de bază dacă ești pasionat de pariuri.

Indiferent de bonusul ales, să pariezi cu anumite limite, mai ales că sunt multe case de pariuri unde poți să setezi o limită de timp petrecută pe site. Dacă îți place să pariezi live și vrei să stai doar o oră, poți face asta fără probleme. Chiar au apărut des la TV anumite reclame ale caselor de pariuri care promovează pariatul responsabil. Pariurile sunt doar pentru persoane care au minim 18 ani!

 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies