Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities", taie in carne vie: ""Ideea este foarte clara. Nu poti merge mai departe daca nu esti sever"

,
Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities" taie in carne vie
Tibi Clenci este noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Tibi Clenci, un nume puternic in industria fashion international si profesionist al artei fotografice este in juriul "Bravo, ai stil! Celebrities", cel de-al saptelea sezon.


In articol:

In acest sezon, la masa mebrilor juriului alaturi de magnificii Raluca Badulescu si Maurice Munteanu se va afla unul din cei mai apreciati fotografi ai momentului, Tibi Clenci ."In urma cu multi ani, sa zicem un sfert de secol, acum 25 de ani, imi propuneam sa ajung fotograf de moda international, adica nu sa lucrez peste granita,

ci sa lucrez cu acele trenduri pe care noi ni le-am dori macar sa le purtam daca sa nu reusim sa le fotografiem. Situatia mea, in cele din urma, dupa o lunga perioada de eforturi, am ajuns sa fotografiez pentru reviste ca Vogue."

Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities" vrea performanta din partea concurentelor

Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebritities" dezvaluie ce asteptari are de la concurente
Ce asteptari are Tibi Clenci de la concurentele "Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: Cine este Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities"!

Cu o experienta vasta in doemniul artei vizuale, considerat cel mai renumit director de creatie, Tibi Clenci este romanul care a cucerit succesul international. A colaborat cu cele mai mari case de moda internationale din lume precum Chanel, Louis Vuitton, Dior, iar acum sii va pune toata experienta pe masa juriului de la "Bravo, ai stil! Celebrities": "Sunt un tip fair-play. Imi place daca intru intr-un context profesional, sa fac lucrurile asa cum trebuie. Asadar, am asteptari din partea celor care sunt in fata noastra, a concurentelor, nu doar sa se imbrace frumos, ci sa devina personaje, practic sa se transforme in muze. Practic, eu am sa vanez persoana care se poate transforma in muza. Asta inseamna ca nu haina il poarta pe om, ci omul poarta haina."

Cine este Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrtities"

Citeste si: Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Un profesionist desavarsit, Tibi Clenci are asteptari mari de la concurentele care vor pasi in aventura "Bravo, ai stil! Celebrities.

" Ideea este foarte clara. Nu poti merge mai departe daca nu esti sever ca profesor, attrenor, regizor, trebuie sa ai asteptari sa ii pui pe oameni sa ii mearga la next level."  Raluca Badulescu, Maurice Munteanu, Tibi Clenci si Ilinca Vandici, prezentaotarea emisiunii, sunt pregatiti sa fie alaturi de concurente in cea mai frumoasa calatorie, "Bravo, ai stil! Celebrities", un show plin de stralucire si atitudine in care bunul gust sunt cei mai pretiosi aliati.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Cine este Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil! sezonul 7

Ionuţ Băluţă a câştigat centura WBC International la categoria supercocoş

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

"Cine mai are nevoie de sani cand ai asa ceva!" Ruxi de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a luat-o pe Marilena de la Survivor Romania. Si-a fotografiat...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies