Cine este Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil! sezonul 7

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 04:00
Tibi Clenci, cel mai bun fotograf din Romania pe plan international
Sursa: Instagram

Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil! sezonul 7, este considerat unul dintre cei mai buni fotograf din Romania, recunoscut pe plan international.

Tibi se remarca de asemenea si prin lucrarile la nivel fotografic pentru marile case de moda precum Dior, Chanel sau Louis Vuitton. Despre Tibi Clenci se poate spune ca este unul dintre cei mai complcsi fotografi de moda dezvoltandu-si pasiunea pentru fotografie inca din copilarie furand meserie de la tatal sau, de asemenea pasionat de arta imaginii.

Citeste si: "Bravo, ai stil! Celebrities". EXCLUSIV! IMAGINI in premiera de la filmarea promo-ului "Bravo, ai stil! Celebrities"

Bravo, ai stil! sezonul 7. CINE este Tibi Clenci, juratul care se vedetelor din celebrul fashion show

Tibi Clenci s-a nascut la Pitesti pe 17 octombrie 1975 incepand fotografia de la o varsta frageda sub indrumarea tatalui sau. A studiat actoria, acest lucru ajutandu-l enorm in meserie deoarece stie cu maiestrie cum sa evite banalul intr-o fotografie. Insa, desi a fost clara pasiunea lui pentru frumos, Tibi a absolvit in primul rand Facultatea de Educatie Fizica si Sport si apoi a fost remarcat de un regizor cand s-a prezentat la o preselectie pentru

un videoclip.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Insa, celebrul fotograf nu si-a neglijat nici flerul pentru business infiintand dupa 1990 o scoala de modelling, invatand din mers unele lucruri. Odata cu infiintarea ei, succesul nu a intarziat, iar agentia lui Tibi Clenci este una din cele mai bune din tara.

Bravo, ai stil! 2021. Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil sezonul 7 lucreaza cu nume mari din industria fashion

Citeste si: „Bravo, ai stil! Celebrities” revine în această toamnă cu cel de-al șaptelea sezon- Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!

La ninvel international, Tibi Clenci a fost remarcat de celebrul agent Angela de Bona, cel care il are in portofoliu pe celebrul fotograf Patrick Demarchelier.

Angela de Bona este agentul care ii deschide drumul spre industria internationala si astfel Tibi Clenci ajunge sa lucreze cu cele mai importante case de moda din lume.

Fotografiile sale au fost publicate in Vogue, Harrods, Elle, Beau Monde, GQ, Harper's Bazaar. In toamna anului 2013, fotografiile sale au fost expuse la Paris alaturi de cele ale celebrului Patrick Demarchelier. In 2019, Tibi Clenci primeste premiul Elle Style Award pentru cel mai bun fotograf al anului.