Carmen Negoita, prima reactie despre participarea la "Bravo, ai stil! Celebrities" Cum a aparut fashion bloggerul pe platourile de filmare ale promo-ului

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 aug 2021, 10:50
Carmen Negoita, despre participarea la "Bravo, ai stil! Celebrities"
Sursa: Instagram

Carmen Negoita este cu siguranta una din cele mai asteptate prezente de la "Bravo, ai stil! Celebrities", iar bloggerul abia asteapta sa defileze in fata juratilor si a publicului.

Cu o energie inepuizabila, femeie de afaceri, mama a doi copii deja trecuti de varsta adolescentei, pasionata de moda si capabila in permanenta sa se reinventeze, Carmen Negoita este nerabdatoare sa raspunda unei provocari uriase: "Bravo, ai stil! Celebrities".

"Cel mai mult ma regasesc in stilul androgin, dar cu cateva elemente feminine. Imi plac foarte mult sacourile masculine pe care le port si pe post de rochie uneori, dar nu cred ca mi-ar fi imposibil sa port o altfel de tinuta, dar in ceva ce nu ma regasesc, nu stiu, sa zicem, dresurile-plasa albe."

Citeste si: Carmen Negoiță și Olga Verbițchi încheie lista concurentelor care intră în lupta pentru Cea mai stilată vedetă din România!

Carmen Negoita despre participarea la "Bravo, ai stil! Celebrities": "Mi-ar placea sa regasesc acea emotie ca la Fashion WeeK"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La aproape 40 de ani, Carmen Negoita, este, sa zicem una din cele mai influente personalitati din mediul online in ceea ce priveste abordarile stilistice si stiul de viata: "De felul meu sunt foarte relaxata si foarte zen, insa nu imi plac oamenii care ataca gratuit. Accept feedback-urile si normal, daca cineva imi zice ca tinuta ta este gresita, mi-ar fi placut sa pui asa...Sunt total de acord si avem viziuni diferite, dar atacurile subliminale gratuite, nu le iau asa usor si nu imi plac oamenii care fac asta gratuit."

Cat despre "Bravo, ai stil! Celebrities", Carmen Negoita spune ca este o provocare pe care a acceptat-o cu inima deschisa pentru ca ii este dor de acel freamat de la Saptamanile Modei: "Imi este foarte dor de toata nebunia aia, de alergatura dupa haine, de street style si chiar de picioare umflate.

Dar cel mai mult imi este dor de satisfactia pe care o aveam, atunci cand una din tinute imi aparea in revista. Era recunoasterea unui lucru bine facut. Aceasta emotie imi doresc sa o regasesc la "Bravo, ai stil! Celebrities"! M-as bucura mult sa ma sustineti si sa nu fiti foarte duri atunci cand gresesc pentru ca sunt om si a gresi este omeneste. Va pup!, a incheiat Carmen mesajul unei postari cu o selectie de mai multe poze de la diferite Fashion Week-uri Internationale.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!