Theo Rose o da pe trap! Duet de senzatie cu Emy Alupei, in culisele „Bravo, ai stil! Celebrities”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 nov 2020, 11:15
Theo Rose accepta provocarea de a canta cu Emy Alupei pe rtim de trap!

Cum s-au descurcat cele doua si ce au avut de zis juratii veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Dupa o editie incendiara a show-ului de sambata trecuta, cu un concep fabulos, iata ca o noua saptamana le va pune la incercare abilitatile stilistice concurentelor „Bravo, ai stil! Celebrities”.

In lupta pentru a castiga aprecierea juratilor si, implicit, stelute din partea acestora, atat de necesare in editiile eliminatorii, tinerele aspirante la marele titlu de cea mai stilata celebritate se intrec in tinute extravagante si stylinguri impresionante.

Emy Alupei si Theo Rose, duet spectaculos in culisele „Bravo, ai stil! Celebrities”

Distractie, divertisment de calitate si voie buna pe platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Insa si in culisele show-ului starea de bine planeaza printre concurente; protagoniste sunt Theo Rose si Emy Alupei. Voce versatila, inconfundabila, Theo Rose ofera, impreuna cu Emy Alupei, un moment de trap, chiar in cabina de machiaj, sub ochii colegelor de platou.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Citeste si: "Voi aruncati cu pietre in mine! Nu mai suport!" Andreea Tonciu, reactie dura dupa o noua cearta cu Cristina Siscanu! Afla ce se va intampla, MIERCURI, 4 noiembrie, intr-o noua editie Bravo, ai stil! Celebrities, de la 23:00, la Kanal D!

Ce va face Ruxi cu marele premiu de 100.000 de lei. Aceasta are întreg planul făcut

Citeste si: Theo Rose ii socheaza pe toti cu recuzita adusa in aceasta seara, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Momentul artistic ad-hoc a creat ecou pana in platoul emisiunii, iar cele doua concurente au repetat experienta, de aceasta data sub ochii juratilor.

Cum s-au descurcat cele doua si ce au avut de zis juratii veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” difuzata la ora 23:00, la Kanal D!

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.