Theo Rose ii socheaza pe toti cu recuzita adusa in aceasta seara, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

,

“Nu m-am gandit ca asa ceva vom vedea vreodata in emisiune!”

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 22:30, la Kanal D, cele noua celebritati vor avea parte de un concept nou, fabulous – Personaje din filme celebre. Theo Rose are o aparitie…infricosatoare, tanara concurenta va intra in pielea personajului Wednesday, din celebrul film „The Adams Family”.

Machiajul, vestimentatia, prestatia artistica sunt gandite pana in cel mai mic detaliu pentru a recrea atmosfera si pentru a aduce, aproape identic, cu celebrul personaj din film.

Insa toate acestea nu se opresc aici! Tinzand ca momentul ei sa impresioneze cat mai puternic, in platoul emisiunii, pe momentul lui Theo Rose, se iveste si un ….sicriu.

Mie mi s-a facut pielea de gaina, de cum ti-am vazut recuzita. Nu m-am gandit ca asa ceva vom vedea vreodata in emisiune!”,  spune Ilinca Vandici, cu ochii atintiti catre obiectul cu pricina.

Cum vor aprecia juratii momentul si efortul lui Theo Rose veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 22:30, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi fac echipă la “Roata Norocului”!

Accident GRAV în Vaslui - 4 victime

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”, litoralul românesc, un imens furnicar!

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”, o călătorie de neuitat din Clisură, prin Cazanele Dunării, până la Herculane!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies