Theo Rose ii socheaza pe toti cu recuzita adusa in aceasta seara, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

,

“Nu m-am gandit ca asa ceva vom vedea vreodata in emisiune!”

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 22:30, la Kanal D, cele noua celebritati vor avea parte de un concept nou, fabulous – Personaje din filme celebre. Theo Rose are o aparitie…infricosatoare, tanara concurenta va intra in pielea personajului Wednesday, din celebrul film „The Adams Family”.

Machiajul, vestimentatia, prestatia artistica sunt gandite pana in cel mai mic detaliu pentru a recrea atmosfera si pentru a aduce, aproape identic, cu celebrul personaj din film. Insa toate acestea nu se opresc aici! Tinzand ca momentul ei sa impresioneze cat mai puternic, in platoul emisiunii, pe momentul lui Theo Rose, se iveste si un ….sicriu.

Mie mi s-a facut pielea de gaina, de cum ti-am vazut recuzita. Nu m-am gandit ca asa ceva vom vedea vreodata in emisiune!”, spune Ilinca Vandici, cu ochii atintiti catre obiectul cu pricina.

Cum vor aprecia juratii momentul si efortul lui Theo Rose veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 22:30, la Kanal D!

 

Citește și:

Romania 2020 – povestea impresionanta a cinci frati care traiesc intr-un grajd

Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities”, la testul suprem de sinceritate!

“Trairi alaturi de Andreea Mantea”, din 5 octombrie, la Kanal D!

Provocarea saptamanii la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Andreea Tonciu, stilizata de Alexandra Ungureanu si vice versa. Rezultatul final?

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Ender, tot mai puternica. Sahika, pusa la pamant


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies