Theo Rose nici nu voia sa auda de Bravo, ai stil! Celebrities! Cum a ajuns, totusi, cantareata sa participe la cel mai tare reality fashion-show

Author: Alice Popescu

De ce nu a vrut Theo Rose sa participe la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Instagram

Theo Rose a recunoscut de la inceput ca niciodata nu i-a pasat de stilul vestimentar mai mult decat de felul de a canta.

Invitata intr-un podcast, Theo Rose, acum in varsta de 24 de ani, a dezvaluit ca nu stia mai nimic despre reality fashion-show-ul Bravo, ai stil! Celebrities cu atat mai mult nici nu si-a dorit sa poarticipe.

Theo recunoaste ca niciodata moda nu a fost pasiunea ei, ci cantatul.

Theo Rose nu voia sa auda de Bravo, ai stil! Celebrities. Cum s-a lasat convinsa

Inca de la o varsta frageda, Theo Rose a fost pasionata de muzica avand-o ca exemplu pe sora ei mai mare. Cele doua au si albume lansate impreuna, insa fosta concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities mai spune ca faptul ca in cele din urma a acceptat sa participe in show, i-a schimbat viata total.

„Nu știam nimic despre fashion, cum să mă asortez. Eu am câștigat cel mai mult cu felul meu de a fi. La Bravo, ai stil! a început, cu adevărat, totul pentru mine, deși în industrie sunt de la 15 ani'.

Citeste si: Motivul despartirii dintre Nicoleta Dragne si iubitul ei! Blonda de la Bravo, ai stil! Celebrities a dat cartile pe fata si a spus totul

Theo Rose își pune iubitul în dificultate:„Este o chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine” Care este cel mai mare defect al artistei

Theo Rose a ajuns in Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Theo Rose a avut aparitii memorabile in cadrul "Bravo, ai stil! Celebrities" ajungand in Finala fiind la un moment dat la egalitate cu Alexandra Ungureanu, cea care a castigat marele premiu. La vremea respectiva, Theo Rose a declarat ca este mai mult decat suficient faptul ca ajuns pana in Finala si sa castge simpatia atator oameni care i-au ramas fideli pe parcursul carierei sale.

Si mai mult, a fost extrem de fericita ca Alexandra Ungureanu a castigat trofeul chiar dezvaluind ca artista merita din plin acest lucru.

"Despre competitie...Lupta a fost dreapta! Am impartit tensiunile finalei cu  Alexandra Ungureanu, care nu doar ca e o femeie stilata, dar si un artist frumos si un om corect. Ma bucur pentru ea si sper ca premiul asta sa ii fi demonstrat cat de mult valoreaza si sa fie increzatoare. Adevaratele valori morale inca sunt apreciate si asta inseamna o speranta in plus pentru generatia mea. Sunt mandra de voi, de mine si pe mai departe, tot ce va pot spune este sa va pregatiti..."

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies