Silvia Popescu, prima reactie dupa ce Alexandra Ungureanu a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities"

,
Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities"

Silvia a scris primul mesaj dupa ce Alexandra Ungureanu a fost incoronata drept "Cea mai stilata celebritate din Romania!"


In articol:

Silvia Popescu, mesaj pentru Alexandra Ungureanu

Citeste si: Alexandra Ungureanu, noi dezvaluiri dupa Marea Finala: "Mi-a picat fata, am imbatranit 200 de ani!"

La scurt timp dupa ce Alexandra Ungureanu a castigat Marele Premiu "Bravo, ai stil! Celebrities", Silvia, castigatoare a doua sezoane de "Bravo, ai stil!" a facut primele declaratii despre castigatoare.

Se stie ca Silvia a sustinut-o de la inceput pe Alexandra si cele doua au si avut o intalnire fata in fata inaintea Marii Finale. Atunci, Silvia a indemnat publicul sa o voteze pe cantareata, expunand toate motivele pentru care cei care o urmaresc ar trebui sa ii acorde toate sansele de castig.

“Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare!” Dar un om de succes si unul de valoare ce e? Valoarea, atunci când ne referim la oameni, înseamnă importanţă, autoritate, calitatăţi deosebite, demne de stimă. Succes inseamna sa vinzi de la ceaiuri, fasuri, tampoane la brazi sau faina, sa castigi niste bani si sa te cunoasca toate gainile. In ziua de azi, în societatea în care trăim, demne de stimă prea putini si prea putine mai sunt."

Silvia Popescu
Silvia Popescu, mesaj catre Alexandra Ungureanu dupa ce a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities"

Silvia, o mare sustinatoare a Alexandrei Ungureanu

Citeste si: Cine a castigat Bravo, ai stil! Celebrities? EA este "Cea mai stilata celebritate din Romania!"

Acum, dupa Marea Finala, Silvia isi exprima toata bucuria fata de deznodamantul competitiei "Bravo, ai stil! Celebrities"  si

le multumeste celor care au rezonat cu Alexandra Ungureanu.

"Suntem pentru a treia oara castigatori!" Va multumesc pentru ca ati ales sa votati ca si mine cultura, rafinamentul,demnitatea si educatia, mai pe scurt Alexandra Ungureanu! Impreuna suntem invincibili!!! Am avut mari emotii, va spun drept, insa din nou suntem semnele exclamarii de la “AM INVINS!!!”Va iubesc pe toti! Nu, nu este meritul meu cum ar tinde unii sa spuna, dar este este meritul NOSTRU, al celor care simtim la fel si este o reala bucurie sa fii invingator cand ai de luptat cu atatea si atatea!"

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandra Ungureanu, noi dezvaluiri dupa Marea Finala: "Mi-a picat fata, am imbatranit 200 de ani!"

Șofer grec A UCIS, într-un accident, un om în Bulgaria și a vrut să-și repare ilegal mașina în România: Bărbatul a fost reținut de polițiști

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Alexandra Ungureanu, prima declaratie dupa ce a castigat Marele Premiu "Bravo, ai stil! Celebrities!"

Prima reactie a lui Theo Rose dupa ce a pierdut Marea Finala! Ce a declarat frumoasa cantareata dupa show

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies