Thalida, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", lucruri nestiute din "casa iubirii"! "De la placere pana la realizare e drum lung!" Iata ce marturisiri neasteptate a facut tanara!

Thalida a parasit casa "Puterea dragostei", in urma voturilor primite din partea colegilor sai, in cea mai recenta Gala.

 


In vreme ce in grupul baietilor a fost mare bucurie ca Iancu nu a parasit competitia, in tabara fetelor s-a asternut tristetea, deoarece Thalida se imprietenise cu majoritatea colegelor sale.
Tanara a primit cu ochii in lacrimi vestea eliminarii din casa "Puterea dragostei", unde venise cu mare entuziasm si incredere ca isi va putea intalni jumatatea mult dorita.
Inainte de a pleca din casa, Thalida a marturisit ca isi doreste sa fie in continuare votata deoarece i-ar placea sa revina in casa iubirii la un moment dat si le-a multumim colegelor sale, in ciuda faptului ca multe dintre ele au votat-o sa plece.

"Da, m-as mai intoarce, cred ca as reveni cu forte proaspete! Plec acasa cu un bagaj marede aici! Am invatat sa nu am incredere la prima vedere in persoanele din jurul meu! Le multumesc si fetelor, ele stiu ca nu le-am gresit cu nimic niciodata si ca nu am lovit in cineva intentionat, ci doar pentru ca am auzit ca se va lovi in mine!", a spus Thalida.
Intrebata de o fana pe vlog, daca i-ar fi placut sa formeze un cuplu cu Jador, Thalida a ezitatsa raspunda direct, insa a lasat sa se inteleaga faptul ca a avut sentimente pentru el.


"De la placere pana la realizare e drum lung! Daca un lucru nu este sa fie in viata, eu merg pe premisa ca ce e scris ramane scris! Daca e sau va fi ceva sa fie, sunt sigura ca cel de Sus imi va arata asta!", a spus Thalida.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate