Andreea Mantea: Ma simt trista, suparata. Ma sperie ce se intampla aici! Dezamagire si amaraciune in emisiunea "Te vreau langa mine"

Webeditor: Daniela Iliuta Author: Raluca Vitu
Actualizat: 12 oct 2018, 14:04

Editia de astazi a emisiunii „Te vreau langa mine” a inceput intr-o mainera ingrijoratoare.

Prezentataoarea show-ului, Andreea Mantea, s-a declarat trista si dezamagita de modul in care concurentii, in loc sa isi concentreze toata energia asupra iubirii si a lucrurilor frumoase, nu fac decat sa isi arunce unii altora sageti otravitoare si sa „scoata tot ce este mai rau din om”.

Sărbătoare mare pe 22 septembrie 2023 în Calendarul Ortodox. Rugăciunea pentru sănătate și împlinirea dorințelor

„Zambesc pentru ca imi place sa zambesc. Dar, din pacate, tot ce se intampla in jurul meu m-ar face sa ma simt trista, sa fiu suparata si sa fiu pusa pe tras la raspundere, pe lucruri rautacioase”, a spus Adreea la inceputul emisiunii, certand apoi concurentii ca

nu fac altceva decat sa scoata „tot ce este mai rau din om”.

Ma sperie ce se intampla in aceasta emisiune. As fi vrut sa fie doar despre iubire. Si doar despre a fi impreuna si despre a forma un cuplu. Si poate, de ce nu chiar o casnicie ”, a continuat frumoasa prezentatoare.

 

Taguri:

Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!