TEST: Pe ce numere sunt parcate maşinile? Testul care a pus pe jar internetul şi pe care puţini îl pot rezolva. Tu știi care este răspunsul corect?

,
test logica
Pe ce numere sunt parcate maşinile?

În ultimele zile, circulă în mediul online un test, care le-a dat mari bătăi de cap internauților. Tu știi răspunsul?


In articol:

Recent, a apărut pe rețelele sociale un test, care le pune internauților inteligența la încercare . Acest test a creat mare controversă în spațiul online, deoarece puțini sunt cei care îl pot rezolva.

Citeste si: TEST: Ești curios de câte ori te vei căsători în decursul vieții? Alege o pereche de verighete și află ce îți este rezervat

Testul care a pus pe jar internetul

Un test de logică a provocat mari controverse în rândul internauţilor cu următoarea întrebare: Pe ce numere sunt parcate mașinile din imagine?

Se pare că acest test este folosit la examenele de admitere din China, pentru copiii care se înscriu la şocală, la vârsta de doar șase ani. Elevii au la dispoziție maximum 20 de secunde să dea răspunsul corect, iar cei mai mulţi dintre copii chiar reuşesc.

Însă, acest test pentru copii le-a dat bătăi de cap adulților, unii dintre ei fiind jurnaliști din Europa.

Unii jurnaliști din Europa, care citau anumite site-uri asiatice, afirmau că răspunsul este găsit mult mai ușor de către copii. Potrivit specialiștilor, gândirea copiilor se pare că este mult mai simplă şi mai logică, doar adulţii tind să complice lucrurile întârziind astfel răspunsul.  

Citeste si: Exercițiul care a pus tot internetul în dificultate. Tu știi care este răspunsul corect?

Testul a creat controverse mari, încât jurnaliștii de la NBC au prezentat pe post această problemă

și puțini telespectatori au găsit răspunsul.

Însă, testul este foarte simplu, dacă rotim imaginea putem vedea că mașinile sunt parcate pe numerele 87 și 90.

test logica
Testul care a pus pe jar internetul

Este important de știut că rezolvarea testelor de logică este un exercițiu excelent pentru creier. Cu ajutorul acestor teste de logică, ne putem antrena mintea pentru a vedea fiecare mic detaliu. Aceasta este o modalitate distractivă de a îmbunătăți această abilitate în viața de zi cu zi. 

Coeficientul de inteligență sau prescurtarea IQ este o măsură a capacității de raționament a unei persoane. Astfel, se presupune că se măsoară cât de bine cineva poate folosi informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung.

Totodată, testele IQ măsoară cât de bine oamenii pot rezolva puzzle-urile și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit și cât de repede.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Problema de MATEMATICĂ pe care puţini o pot rezolva din prima încercare. Care este rezultatul corect

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Cele mai grele întrebări de cultură generală. La cate dintre ele raspunzi CORECT?

TEST DE PERSONALITATE: Tu ce alegi să faci prima oară? Răspunsul spune totul despre tine!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies