TEST: Ești curios de câte ori te vei căsători în decursul vieții? Alege o pereche de verighete și află ce îți este rezervat

,
Alege o pereche de verighete și află ce îți este rezervat
De cate ori te vei casatori?[Sursa foto: PixaBay]

Atunci când decizi să faci pasul cel mare și te căsătorești, te gândești că vei fi cu persoana aleasă pentru totdeauna. Din păcate, sunt situații în care se ajunge și la divorț.

Vereghetele sunt cele mai importante bijuterii pe care proaspeții căsătoriți le poartă pe degete. Simbolizează eternitatea, iubirea și uniunea sufletelor. Alege una dintre perechile de verighete de mai jos și află dacă ești sau veni fi o persoană stabilă în căsnicie, ori vei merge din nou la altar alături de altcineva:

TEST: Ești curios de câte ori te vei căsători în decursul vieții? Alege o pereche de verighete și află ce îți este rezervat
Ești curios de câte ori te vei căsători în decursul vieții?[Sursa foto: PixaBay]

Perechea 1- ești o persoană stabilă din punct de vedere emoțional. Deși ai trecut prin câteva relații dezastruase, în acest moment ești lângă persoana alături de care vei fi tot restul vieții.

Te vei căsători o singură dată și vei iubi acea persoană necondiționat.

 

Perechea 2- această pereche de verghete reprezintă eternitatea. Vei fi fericit toată viața alături de dragostea vieții tale. Nu trebuie să te temi niciodată că partenerul va fi infidel, pentru că va exita doar pentru tine.

Citeste si: Câteva idei privind alegerea unui inel de logodnă perfect

Perechea 3- cei care au optat pentru această pereche de verighete sunt cu adevărat persoane solitare. Relațiile în care te vei implica în timp nu se vor concretiza niciodată. Mai mult, vei ajunge la divorț. Șansele de a te recăsătorii sunt minime.

 

Perechea 4- vei avea o viață aventuroasă, deoarece te vei căsători de cel puțin 3 ori. Nu trebuie să-ți faci griji, nu e din vina ta. Probabil partnerii pe care îi vei alege vor fi plini de defecte. Într-un final, vei ajunge să  fii alături de persoana potrivită, chiar dacă va fi mult mai tânără decât tine.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cu ce argumente te conving bijuteriile la comanda să le cumperi şi de ce ai putea să le preferi?

VIDEO | Iohannis a decorat medici și profesori de Ziua Națională: 'Sunt aproape doi ani de când cursul normal al existenței noastre cotidiene a fost perturbat'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cleopatra Stratan si Edward Sanda vorbesc despre luna de miere: ”Am primit foarte multe comentarii referitor la... ”

Cine este femeia alături de care a fost surprins Bill Gates la trei săptămâni de la divorțul de Melinda Gates

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies