TEST: Ești curios de câte ori te vei căsători în decursul vieții? Alege o pereche de verighete și află ce îți este rezervat

Author: Ana Dinu
De cate ori te vei casatori?
Sursa: PixaBay

Atunci când decizi să faci pasul cel mare și te căsătorești, te gândești că vei fi cu persoana aleasă pentru totdeauna. Din păcate, sunt situații în care se ajunge și la divorț.

Vereghetele sunt cele mai importante bijuterii pe care proaspeții căsătoriți le poartă pe degete. Simbolizează eternitatea, iubirea și uniunea sufletelor. Alege una dintre perechile de verighete de mai jos și află dacă ești sau veni fi o persoană stabilă în căsnicie, ori vei merge din nou la altar alături de altcineva:

Perechea 1- ești o persoană stabilă din punct de vedere emoțional.

Deși ai trecut prin câteva relații dezastruase, în acest moment ești lângă persoana alături de care vei fi tot restul vieții. Te vei căsători o singură dată și vei iubi acea persoană necondiționat.

 

Perechea 2- această pereche de verghete reprezintă eternitatea. Vei fi fericit toată viața alături de dragostea vieții tale. Nu trebuie să te temi niciodată că partenerul va fi infidel, pentru că va exita doar pentru tine.

Citeste si: Câteva idei privind alegerea unui inel de logodnă perfect

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Perechea 3- cei care au optat pentru această pereche de verighete sunt cu adevărat persoane solitare. Relațiile în care te vei implica în timp nu se vor concretiza niciodată. Mai mult, vei ajunge la divorț.

Șansele de a te recăsătorii sunt minime.

 

Perechea 4- vei avea o viață aventuroasă, deoarece te vei căsători de cel puțin 3 ori. Nu trebuie să-ți faci griji, nu e din vina ta. Probabil partnerii pe care îi vei alege vor fi plini de defecte. Într-un final, vei ajunge să  fii alături de persoana potrivită, chiar dacă va fi mult mai tânără decât tine.

 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!