Teo Trandafir, fotografie din vârf de munte: „N-aș da Elveția pe bijuteria asta”. Unde a plecat prezentatoarea în vacanță

Author: Diana Ghita
Actualizat: 12 nov 2023, 16:59

Teo Trandafir a plecat în vacanță

Sursa: Facebook Teo Trandafir

Teo Trandafir este o faimoasă actriță și prezentatoare TV. Aceasta are mii de fani care o urmăresc în mediul online și care o apreciază pentru carisma ei.

Teo Trandafir este prezentatoarea celebrei emisiuni „Teo Show”, difuzată la Kanal D. Vedeta are o îndelungată în carieră în televiziune și este o celebritate foarte emblematică pentru personalitatea ei colorată și umorul său contagios.

Teo Trandafir își petrece vacanța într-o stațiune montană

Teo își ține constant fanii la curent cu diverse noutăți din viața ei profesională, dar și din cea personală, întrucât este foarte apropiată de comunitatea pe care a strâns-o în jurul ei.

Recent, prezentatoarea TV a postat, pe pagina ei personală de Instagram, o fotografie în care a surprins un superb peisaj de iarnă. Aceasta se bucură de frumoasa priveliște, cu brazi înzăpeziți, chiar din hotelul în care este cazată.

Vedeta a ajuns tocmai în partea de nord a țării, unde Transilvania se întâlnește cu Maramureșul. Mai exact, în aceste clipe, Teo se relaxează într-un colț de rai din județul Bistrița-Năsăud, la Colibița.

Această localitate este foarte cunoscută pentru peisajele montane desprinse din basme, iar de când a dat prima ninsoare, zona este acoperită de zăpadă, care se contopește de minune cu vegetația tipică zonei de munte.

Citește și: Teo Trandafir, absentă de la nunta lui Bursucu. Motivul pentru care îndrăgita prezentatoare nu a luat parte la marele eveniment

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Unde a plecat Teo Trandafir în vacanță

Lângă poza în care a surprins hotelul și peisajul înzăpezit, Teo Trandafir a scris și un mesaj pentru internauți, în care îi încurajează să descopere frumusețile zonei, pe care nu le-ar da nici măcar pentru peisajele din Alpii Elvețieni.

„Colibița, o minune, în dimineața asta. N-aș da Elveția pe bijuteria asta. Hotel Panoramic e ce zic, pe trăite.”,

a transmis prezentatoarea TV.

Din câte se poate observa, aceasta se simte foarte bine în vacanță, petrecând adevărate clipe de relaxare la hotelul de lux în care este cazată.

Din imaginea postată de Teo se poate observa că hotelul are în dotare și o piscină exterioară, cu apă încălzită, pentru ca turiștii să poată admira priveliștea în timp ce se bucură de adevărate clipe de răsfăț.

Vedeta a decis să evadeze în inima munților pentru a-și încărca bateriile și a reveni cu forțe proaspete pe platourile de filmare, unde încântă un număr impresionant de telespectatori, cu fiecare apariție a ei pe micile ecrane.

Citește și: Cum arată o zi din viața lui Teo Trandafir. Vedeta a făcut declarații exclusive