“Teo Show” la zi de Sărbătoare! De 1 Decembrie, Teo și Bursucu își întâmpină telespectatorii cu o ediție specială, cu povești emoționante, invitați plini de voie bună și bucate alese

,

Miercuri, de 1 Decembrie, de la 15:00, “Teo Show” sărbătorește românește, într-o ediție specială, astfel că Teo și Bursucu își întâmpină telespectatorii cu invitați unul și unul!

Costi Ioniță, Jador, Vladuta Lupău, Cream, Minodora, Ioana Ignat, Rică Răducanu, dar și mulți alți invitați interesanți vor petrece pe cinste, alături de cei doi îndrăgiți prezentatori. 

Nelipisite din emisiune, pe lângă momentele de muzică și voie bună, presărate cu umor și divertisment la superlativ, vor fi și mesele întinse cu bucate alese, din diferite zone ale țării.

Citeste si: Lavinia Pîrva a fost sărbătorită la Teo Show! Ce își dorește artista cadou din partea lui Ștefan Bănică Jr.?

Așadar sunteți invitați să petreceți de Ziua Națională a României, alături de Teo, Bursucu și invitații lor,

urmărind o ediție de colecție “ Teo Show ”, de la ora 15:00, la Kanal D!

Citeste si: Anca Ciota este însărcinată! Prezentatoarea de la Kanal D și Phelipe vor deveni părinți pentru prima dată: "Avem emoții"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Anca Ciota este însărcinată! Prezentatoarea de la Kanal D și Phelipe vor deveni părinți pentru prima dată: "Avem emoții"

Liberalii vehiculează teoria că scumpirea pâinii va fi din vina PSD

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Radio Impuls petrece românește de 1 Decembrie! Concursul „Unim România!” le aduce ascultătorilor premii importante în zi de sărbătoare!

Andreea Mantea a vorbit despre perioada în care și-a dat seama că este gravidă: „Am simțit și am știut eu”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies