Radio Impuls petrece românește de 1 Decembrie! Concursul „Unim România!” le aduce ascultătorilor premii importante în zi de sărbătoare!

,

Radio Impuls petrece românește de 1 Decembrie și le pregătește ascultătorilor o zi plină de surprize, reunind românii de pretutindeni în jurul emoției și al bucuriei.

 „Unim România!”, acesta este conceptul sub care se vor desfășura toate edițiile speciale ale emisiunilor Radio Impuls.

„Unim România!” este și conceptul concursului dedicat ascultătorilor pentru 1 Decembrie. Pe parcursul întregii zile, ascultătorii fiecărui oraș în care Radio Impuls emite, vor avea la dispoziție un interval orar în care pot participa la concurs și au șansa de a intra în posesia unor premii importante. 

Moderatorii fiecărei emisiuni din grila Radio Impuls vor menționa orașele în care se desfășoară concursul la ora respectivă și adresa unui easybox.

Primul ascultător care ajunge la locația indicată și trimite pe numărul de WhatsApp anunțat de moderatori o fotografie cu easybox-ul respectiv va fi sunat, în direct, de prezentatori, pentru a i se comunica PIN-ul de deschidere al cutiei cu premiul de 300 de lei.  

Astfel, în data de 1 Decembrie, matinalul „Dimineața Nebună” va da startul concursului, pentru Cluj, București și Timișoara. Vor urma toate celelelalte orașe în care se ascultă Radio Impuls.  

Citeste si: Ce i-a declarat Irina Rimes lui Cosmin Cernat, în emisiunea ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls: “Tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit…”

La „Dimineața Nebună”, de 1 Decembrie, ascultătorii vor fi invitați de matinalii Mișu și Cosmin să sune în direct și să menționeze numele unor piese românești pe care își doresc să le audă la radio, pentru că „De 1 decembrie, tu faci playlistul!”. 

            La „Morning Latte”, emisiunea prezentată de Alexandra Enășoaie, continuă concursul „Unim România” pentru orașele Tulcea, Craiova și Bacău.  Atmosfera zilei va fi punctată și de rubrica specială „Ce te face mândru că ești român?”.  Ascultătorii vor putea trimite pe WhatsApp mesaje vocale prin care să își transmită trăirile, emoțiile acestei zile. 

„Uzina de Dume” îmbracă, de asemenea, straie de sărbătoare. Ștefan Coroian preia ștafeta concursului „Unim România!”, pentru orașele Bistrița, Sibiu și Aiud.

Vocea ascultătorilor cu privire la ce îi face să se simtă mândri că sunt români se va auzi și de această dată, în direct, pe toate frecvențele Radio Impuls.

            Mihai Hinda și invitații săi, Teo Trandafir, Johny Romano, Alexia Aștelian și Oana Marinescu împreună cu formația Amadeo continuă petrecerea de la „Bară la Bară”. Ascultătorii din Târgu Mureș, Constanța și Brașov vor putea intra și ei în cursa pentru premiile de 300 de lei. 

Even Steven va continua distracția la Party Zone cu o ediție specială dedicată Zilei Naționale a României exclusiv cu mixuri românești.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sandra Izbașa, gimnasta de aur a României, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

VIDEO | Vîlceanu anunță o nouă lege a pensiilor, negociată cu Comisia Europeană: 'Asta îi deranjează cel mai tare pe români'

BREAKING NEWS! Gata, a început! A fost deschis focul în Ucraina! Au murit cinci militari! Revenim cu detalii!

Ce se întâmplă cu serialul Fiica ambasadorului de la Kanal D! Care sunt noile zile și ore de difuzare!

Simina Loica și Alex Zănoagă se gândesc la un frățior pentru Dominic?! Declarații în exclusivitate despre al doilea copil

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies