Lavinia Pîrva a fost sărbătorită la Teo Show! Ce își dorește artista cadou din partea lui Ștefan Bănică Jr.?

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 23 aug 2022, 06:05

Lavinia Pîrva și-a făcut apariția într-un mod inedit, astăzi, în platoul Teo Show. Frumoasa brunetă a intrat pe role, cadoul primit de la echipa emisiunii cu ocazia zilei sale de naștere.

Artista va împlini mâine 37 de ani și se declară o femeie împlinită; are o familie frumoasă, alături de Ștefan Bănică jr., pe fiul său Alexandru și un magazin de haine unde își vinde propriile creații.

Citeste si: Lavinia Pîrva, imagine inedită cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: ”Așa blonduț?”

Lavinia Pîrva nu va avea parte de o petrecere grandioasă, dar își așteaptă prietenii în confortul căminului, având în vedere contextul pandemiei.

Nu este adepta bijuteriilor sau a bolizilor de lux primite cadou, dar nu ar refuza niciodată o vacanță împreună cu cele mai dragi ființe din viața ei. Totuși, artista le-a împărtășit lui Teo Trandafir și lui Bursucu care este cea mai mare bucurie pe care o poate avea de ziua ei.

"Eu îmi doresc să vină tortul, pentru că Alexandru adoră aniversările, mai exact să sufle în lumânări.

De fiecare dată când este o aniversare în familie îl iau și spun <lăsăți-l și pe el să sufle>. Abia aștept să îi văd bucuria pe chip. Va fi foarte frumos pentru că vom fi cu toții, anul acesta vom fi în familie!",
 a spus artista.

Cea mai mare parte din timp și-o petrece având grijă de fiul pe care îl are împreună cu Ștefan Bănică jr.,

lucru care nu este întotdeauna ușor, pentru că micuțul Alexandru este un copil sănătos, căruia îi place să exploreze atât spațiul cât și limitele părinților săi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Primul om care a ținut să îi ureze artistei  <La Mulți Ani!> a fost chiar tatăl artistei, extrem de emoționat și fericit.

Citeste si: Imagine inedită cu Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. Cum s-au fotografiat cei doi în vacanță

" Să fii sănătoasă, toate dorințele și visele să se împlinească, să fii fericită, să te bucuri de fiul tău Alexandru, minunatul nostru nepoțel", a spus Florin Pîrva.

La final Lavinia Pîrva a fost supusă unui test inedit, răspunzând întrebărilor fulger adresate de Bursucu în timp ce se plimba grațios pe role în platoul <Teo Show>, dovedind că are un echilibru extraordinar.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!