Celebra actriță Hande Ercel a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume pentru 2021! Iată însă cum arăta aceasta în adolescență, când avea multe kilograme în plus!

,
Hande Ercel si Kerem Bursin

Hande Ercel, alaturi de noul ei iubit, Kerem Bursin

[Sursa foto: Instagram Hande Ercel]

Talentata și carismatica, Hande Ercel a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume pentru anul 2021, potrivit revistei „Glamour UK”


In articol:

Hande Erçel, în vârstă de 27 de ani, este o actriță de origine turcă și fotomodel, este sora mai mică a lui Gamze Erçel, o alta actriță de succes în Turcia. În prezent Hande interpretează personajul Eda Yildiz, în serialul Sen çal kapimi, în care joaca alături Kerem Bürsin.

Pe data de 9 iunie 2021 în Turcia a început să fie difuzat cel de-al doilea sezon al serialului fenomen Sen çal kapimi (Bate la ușa mea).

Celebra actriță Hande Ercel a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume pentru 2021!

Potrivit gossiphunters.com, revista „Glamour UK” a anunțat că anul acesta cea mai frumoasă femeie a fost desemnata actrița Hande Erçel, în vârstă de 27 de ani. Actrița cu origini turcești este una dintre cele mai controversate vedete pe rețelele de socializare nu doar din cauza carierei, ci și pentru că nu este atât de naturală pe cât pretinde. Desi aceasta susține că nu a recurs la intervenții estetice de amploare, se pare că aspectul ei fizic perfect se datorează cel puțin unei intervenții estetice. De asemenea, potrivit viatacuaromadecafea.com, in clasament IMDb al celor mai sexy femei cu vârsta cuprinsă între 28 și 30 de ani, aceasta se situează pe locul al doilea.

Iar in ceea ce privește clasamentul profesional IMDb, conform SOCIPOL, actrița Hande Ercel ocupă in prezent locul 4.089 mondial și locul al 2-lea între actorii turci. 

Hande Ercel

Hande Ercel, una dintre cele mai frumoase si talentata actrite ale momentului in Turcia

[Sursa foto: Instagram Hande Ercel]

Citeste si: Hande Ercel si Kerem Bursin nu se mai ascund! Cei doi actori au fost surprinsi impreuna si par din ce in ce mai indragostiti!

La scurta vreme de la apariția vestii că a fost declarata de către celebra revista britanica Glamour, cea mai frumoasa femeie a anului 2021, au existat comentarii de susținere și de felicitări aduse faimoasei actrie Hande Ercel, care au afirmat că aceasta este extrem

de frumoasa și are mare grija de aspectul ei fizic și că a meritat acest titlu, însă au existat și mulți urmăritori în mediul online care au reacționat negativ, subliniind faptul că Hande a recurs cu siguranță la intervenții estetitce pentru a ajunge la silueta și la tenul perfecte de astăzi.

Și în plus cârcotașii au mai adăugat și faptul că Hande Ercel avea un cu totul alt aspect până să devina o actriță celebra și apreiciata de public, mai ales în perioada adolecentei când s-a luptat cu mai multe kilograme în plus.

Iar treptat aceasta a început să își schimbe destul de mult fizionomia, ajungând că astăzi să arate impecabil din toate punctele de vedere.

Hande Ercel

Hande Ercel in vremea adolescentei vs. cum arata in prezent

[Sursa foto: gossiphunters.com]

Citeste si: Topul celor mai frumoase actrițe din Turcia. Sunt renumite pentru trăsăturile perfecte

 

Citește-ne pe

Citește și:

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, s-a intors la prima sa dragoste! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in sala in care a dansat ani la rand!

Planta care ar putea atenua efectele dăunătoare ale obezităţii

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Celebra actriță Berguzar Korel, mărturisiri tulburătoare despre cea de-a treia naștere, care a fost extrem de dificilă și riscantă!

El este noul iubit al celebrei Miray Daner! Iată cine este renumitul fotbalist care i-a cucerit inima frumoasei actrițe!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies