El este noul iubit al celebrei Miray Daner! Iată cine este renumitul fotbalist care i-a cucerit inima frumoasei actrițe!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2021, 14:35
miray daner Foto(6)

Miray Daner in rolul Hilal din serialul Patria mea esti tu

Sursa: Instagram Miray Daner

Talentata actriță Miray Daner, care a dat viață personajului Hilal în serialul Patria mea ești tu, iubește din nou! Iată cine este iubitul ei!

Deși are doar 22 de ani, Miray Daner are o experiență în domeniul actoriei de treisprezece ani, deoarece această a debutat pe platourile de filmare încă de la vârstă de 9 ani, în distribuția unui serial de televiziune, intitulat "Bez Bebek", în anul 2008, care i-a deschis drumul către o carieră de succes.

El este noul iubit al celebrei Miray Daner!

Telespectatorii din România au cunoscut-o și îndrăgit-o pe talentată actrița Miray Daner încă din anul 2014, când a jucat în serialul "Yaman", în rolul adolescenței Beren și apoi în producția istorică Patria mea ești tu, inanul 2018, în care a interpretat cu succes rolul unei tinere scriitoare extrem de ambițioase, Hilal, fiica unui colonel turc.

Miray Daner s-a născut în anul 1999, în Istanbul, unde a studiat mai întâi Liceul de Arte plastice, secția de limba engleză, iar ulterior la vârstă majoratului, această s-a înscris la Facultatea de Muzică din cadrul Universității Mimar Sinan, iar mai târziu a decis să îmbrățișeze carieră de actrița pentru a-și îndeplini marele vis din copilărie. În vreme ce sora să mai mare, Ipek Nur Daner a devenit designer de modă.

Citeste si: Miray Daner (Hilal din "Patria mea esti tu"), sarbatorita cu fast la implinirea varstei majoratului! Iata cum s-au distrat Halit Ergenc si Berguzar Korel la petrecerea aniversara alaturi de ceilalti colegi din serial!

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Dintre numeroasele roluri jucate până la vârstă de 22 de ani, cel mai mare succes i l-a adus cel interpretat magistral în serialul Patria mea ești tu, în care Miray Daner a întruchipat o tânăra extrem de ambițioasă pe nume Hilal, o fiica de colonel, care a luptata pentru patria să din răsputeri. Un rol ce i s-a potrivit mănușă deoarece aceste calități le deține talentată actrița și în viață reală.


În ceea ce privește viață personală, Miray Daner a preferat mereu să fie destul de discretă, evidențiindu-se mult prin succesele sale profesionale. De curând însă presă din Turcia a surprins-o pe celebra actrița la brațul iubitului ei, un renumit fotbalist turc, Oğulcan Engin, în vârstă de 31 de ani. 

Cevdet, la un pas de a-si atinge scopul suprem! Va reusi sa isi vada patria eliberata si familia unita? Afla ce se va intampla, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul

Potrivit publicației turcesti gecce.com, carismaticul fotbalist s-a despărțit relativ de curând de o altă actrița cunoscută în Turcia, Ezgi Eyüboğlu, iar acum se pare că a făcut o nouă cucerire. Fotbalistul Oğulcan Engin a fost văzut alături de Miray Daner în timp ce părăseau ținându-se de mâna un hotel luxos din cartierul exclusivist Bebek din Istanbul.

Citeste si: Pinar Deniz si Miray Daner, surorile Yildiz si Hilal, din “Patria mea esti tu!”, s-au palmuit! “Ne-am inrosit ca racii”

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies