Imagine inedită cu Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. Cum s-au fotografiat cei doi în vacanță

,
Imagine inedite cu Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr.
Lavinia Parva si Stefan Banica sunt in vacanta

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. sunt un cuplu care preferă să-și țină relația departe de ochii curioșilor. Însă, de această dată, cei doi au făcut publică o imagine iedită din vacanța în care sunt plecați.


In articol:

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Din prima clipă când a cunoscut-o pe frumoasa brunetă, artistul a știut că își va petrece restul vieții alături de ea. Cei doi sunt foarte discreți când vine vorba despre viața de familie.

De curând, aceștea au postat în mediul online o fotografie din vacanță, extrem de rară.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr., imagine rară din vacanță

Pentru că sezonul estival este în toi, Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. au decis să plece într-o vacanță în familie în Grecia, la malul mării. Cei doi au lăsat deoparte discreția și au postat în mediul online o imagine cu totul diferită, aceștea le-au dat ocazia fanilor să-i vadă cum își petrec vacanța. 

Imagine inedite cu Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr.
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr, imagine inedita din vacanta

Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază tandră, demnă de un tablou de familie. Aceștea au purtat ținute albe în ton cu vremea de afară, iar Ștefan Bănică și-a îmbrățișat partenera strâns.

Lavinia Pârva nu s-a putut abține și a făcut imaginea publică pe rețelele de socializare. Cu un așa tablou de familie nu ai cum să nu te mândrești.

Citeste si: Lavinia Pârva a povestit totul despre despărţirea de Ştefan Bănică: "Cu actele pregătite..."

”Iubirea mea!”, a scris Lavinia Pârva în dreptul imaginii în care radiază de

fericire în brațele lui Ștefan Bănică Jr.

Imagine inedite cu Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr.
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. tablou de familie

Nu a trecut mult timp, iar mesajele de admirație au început să curgă în secțiunea de cometarii, iar aprecerile au fost pe măsură la vederea imaginii cu cei doi îndrăgostiți.

Sunteți minunați”, ”Doi frumoși”, ”Ce simpatici sunteți”, ”Să vă ține Dumnezeu împreună”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online la vederea ftografiei artistei.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. sunt părinții unui băiețel, însă așa cum ne-au obișunit cu discreția specifică, cei doi au ținut ascunsă identitatea micuțului, deși are doi ani. Cei doi artiști se iubesc cu patos, sunt împreună din 2013, iar în 2017 au făcut pasul cel mare.

Citeste si: Lavinia Pîrva, imagine inedită cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: ”Așa blonduț?”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Lavinia Pîrva, imagine inedită cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: ”Așa blonduț?”

ULUITOR - Petrom și Romgaz vând gazele cu 50% mai scump decât Gazpromul din Rusia

Ce s-a ales de fiica Adrianei Iliescu. Eliza a împlinit 17 ani! Este o adevărată domnișoară

Lavinia Pârva a povestit totul despre despărţirea de Ştefan Bănică: "Cu actele pregătite..."

Prima fotografie oficială cu băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies