Lavinia Pârva a povestit totul despre despărţirea de Ştefan Bănică: "Cu actele pregătite..."

,

Lavinia Pârva a făcut primele declarații despre zvonurile de divorț, după ce a fost văzută că nu mai poartă verigheta.


In articol:

La câteva zile după ce Lavinia Pârva a fost surprinsă că nu poartă verigheta, s-a spus că artista s-ar fi despărțit de soțul ei, Ștefan Bănică jr, și că este în prag de divorț. Aceasta a transmis un mesaj, în care clarifică situația.

Se despart Ștefan Bănică și Lavinia Pârva? 

Lavinia Pârva a ieșit recent în parc cu fiul său, pentru a se bucura, probabil, de ultimele zile frumoase de toamnă.

Un detaliu a fost într-adevăr destul de suspect. Vedeta nu mai purta verigheta. Numai că, de când a rămas însărcinată, perioadă în care s-a îngrăşat foarte tare, Lavinia Pîrva nu a mai purtat verigheta şi nici inelul de logodnă.

După ce au apărut zvonuri legate de o posibilă despărțire, Lavinia Pârva a explicat ce se întâmplă cu adevărat în căsnicia ei.

"Si iata cum vuieste presa că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul,căci nici ea,instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Hai că de data asta n-ati zis nimic de "surse din anturajul cuplului", asta mai lipsea! Voi purtati tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal? Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor,lipsa locurilor din spitale? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți linistiti! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! Momentan suntem

îndrăgostiți. Lulea!", este mesajul postat de Lavinia Pârva.

Lavinia Pârva
Lavinia este o mamă devotată și o prietenă bună a celorlalți doi copii pe care îi are Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit și au împreună un băiețel, pe nume Alexandru. Despre viața de mămică, Lavinia a vorbit cu ceva timp în urmă.

”Copilul mă solicită mult, este un copil bombă cu ceas! Am timp să și lucrez la proiectele mele, dar mare parte din timp stau cu el, pentru că asta mi-am propus, nu vreau să pierd nimic. Sunt fericită cu Alexandru, intru în lumea lui, mă inspiră. De altfel, de asta am făcut acest proiect”, a povestit Lavinia Pârva.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică
Lavinia Pârva a anunțat că nu există niciun divorț și că ea și Ștefan Bănică sunt îndrăgostiți nebunește.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Prima fotografie oficială cu băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Palmă grea pentru Vladimir Putin: prietenul Erdogan refuză să recunoască anexările teritoriilor din Ucraina

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Marturisirea Laviniei Parva la "Vulturii de Noapte": “Am facut mai multe gafe de genul acesta!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies