Tensiunile ating cote maxime în “Casa iubirii”. Adrian face dezvăluiri uimitoare despre Bianca. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, duminică, 24 iulie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

,

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc duminică, 24 iulie, la Kanal D.


In articol:

Duminică, 24 iulie, fanii emisiunii “Casa iubirii” vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer.

Citeste si: Radu încă are sentimente pentru Kinga. Xenia, cu lacrimi în ochi, a asistat la discuția lor din camera roșie. Este concurentul pregătit să-i dea o a doua șansă fostei iubite: ”M-a pus pe gânduri”

Tensiunile ating cote maxime în “Casa iubirii”. Adrian face dezvăluiri uimitoare despre Bianca

Lucrurile încep să scape de sub control în Gala de duminică. Discuțiile dintre Adrian și Bianca se vor accentua, iar fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Adrian:" Îmi este irelevant, deoarece eu vreau să plec acasă."

Bianca:  "Vrei să pleci, pentru că nu mai ai relație. Cât erai cu mine te țineai de casa asta cu rădăcinile."

Adrian:" Nu, Bianca! Nu mai încerca să pui totul în lumini... Cum ai putut să fii atât de nerușinată? Îmi spui că eu aș  avea nevoie de banii tăi sau banii cuiva să mă operez?"

Bianca:" Cum ai putut fi bărbat să scuipi din farfuria din care ai mâncat și care te-a ținut aici, Adrian."

Enervat de atitudinea Biancăi, Adrian spune despre concurentă că este o persoană mincinoasă și falsă. Mai mult, acesta o votează și pentru eliminare, deoarece susține că este total opusul a ceea ce vrea să reprezinte Casa Iubirii.

Citeste si: Andreea Mantea este în culmea fericirii! A fost surprinsă cu un buchet de trandafiri roșii și a postat totul pe internet!

Discuțiile aprinse dintre concurenți se accentuează în fiecare zi în Casa Iubirii. Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante". Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 24 iulie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Larisa și Ionuț, în pragul despărțirii definitive! „Am pus punct” Aflați prin ce momente dramatice vor trece cei doi concurenți, marți, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30 la...

Rezultate oficiale parțiale ale referendumurilor din Ucraina - Anunțul rușilor după numărarea a aproape 30% din voturi

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Nefise, lovitura decisiva pentru Muzaffer

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies