Tensiuni uriașe între Bianca și Mihaela în „Casa iubirii”! Bianca este acuzată de Robert și de iubita lui că vrea să-i despartă. Mihaela a fost pe punctul de a răbufni: „Am ieșit afară să nu-i fac ceva”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 iun 2023, 20:00

Bianca este acuzată de Robert și de Mihaela că vrea să-i despartă

Sursa: Captură KANAL D - colaj Kanal D

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, Bianca și Mihaela au avut parte de o mică altercație, care a vizat relația pe care Mihaela o are cu Robert.

Azi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Mihaela și Bianca au avut parte de o mică ceartă, în care a fost implicat și Robert. Concurenta a fost acuzată că vrea să despartă cuplul și face orice ca să-i iasă.

Tensiuni uriașe între Bianca și Mihaela

Mihaela a mărturisit că a fost supărată de Bianca deoarece îi spune de multe ori lucruri în vestiar sau la hotel, lucruri pe care evită să le spună în fața camerelor de filmat. De data aceasta, Bianca i-a spus ceva despre Robert care a deranjat-o atât de tare încât a ieșit pentru a nu își vărsa nervii pe aceasta.

„M-a supărat Bianca pentru că de fiecare dată îmi zice că îmi spune în vestiar sau la hotel unele lucruri pe care le vede la Robert.

I-am zis să le spună în emisiune dacă are ceva de zis, nu te ascunde. Mi-a zis că Robert nu s-ar întrista dacă aș pleca, dimpotrivă, s-ar bucura, ceea ce m-a scos din minți, efectiv, am ieșit afară să nu-i fac ceva! Nu-s violentă dar nu știu, nu îmi place”
, a declarat Mihaela.

Citește și: Date surprinzător în „Casa iubirii”! Bianca și Ionuț au ieșit la întâlnire și și-au mărturisit sentimentele reale: „Pui presiune pe mine. Am rețineri, știu că tu te joci”

Andreea Mantea a adus în discuție și faptul că Bianca este de părerea că mai multe persoane din emisiune susțin ce susține ea, dar se abțin să-i spună Mihaelei în față.

„Da, a spus și asta, într-adevăr. Că ar mai fi persoane care sunt de aceeași părere cu ea, că dacă eu aș pleca pentru tine (n.r.: pentru Robert) ar fi o ușurare și că ți-ar fi mult mai ușor aici, în emisiune”, a spus Mihaela.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca, acuzată că vrea să-i despartă pe Mihaela și Robert

Curioasă de persoanele care au aceeași părerea ca ea, Andreea Mantea a rugat-o pe Bianca să spună cine sunt concurenții despre care vorbește.

„Cred că majoritatea așa crede.

În momentul în care Mihaela se arăta foarte tristă de decizia băieților, plângea, Robert era cu zâmbetul pe buze. Eu n-am vrut să comentez chestia asta în emisiune pentru că mi se aduce acuza că eu m-aș băga în cuplul lor, și am preferat să-i spun în vestiar că Robert râdea când tu plângeai pentru că, pentru el, strict din punct de vedere al competiției, i-ar fi mai ușor fără cuplu, atât”, a declarat Bianca.

Robert este convins că ce i-a spus Bianca Mihaelei în vestiar a fost spus doar ca să o enerveze și să facă ceva greșit pentru a fi descalificată. În spatele concurentei s-ar afla intenții rele față de concurent. Atât Robert, cât și Mihaela sunt de părere că Bianca vrea să-i despartă.

Citește și: Bianca, dezamăgită de atitudinea lui Laurențiu! „Nu mă place și au fost niște jocuri!” Concurenta i-a adus reproșuri aprige lui Laurențiu, după ce a fost respinsă

„Cum toți știm că Bianca vrea să bage bețe în roate la oricine, eu râdeam de lucrul pe care l-ai zis tu foarte amuzant cum că îl urmărești pe Radu să spargi pepenii și de-aia râdeam, a fost foarte comic. Ea înțelege ce vrea mereu. Ea încerca, oricum, să te facă să-ți ieși din minți (n.r.: vorbește cu Mihaela) ca să fii descalificată că-mi dorește mie răul”, a subliniat Robert.

„Dacă eu îmi doream să-i despart, ziceam atunci în emisiune, și comentam și stricam tot. M-am abținut și am preferat să-i spun în vestiar. Dacă tot te-ai plâns la staff (n.r.: vorbește cu Mihaela), să spui și ce ai zis după, că dacă Robert ar pleca, nici tu n-ai pleca. Astea sunt cuvintele tale, și ai și râs!”, a exclamat Bianca.