Tensiuni aprige în Casa iubirii! Gala de duminică, 11 iunie, de la 16:00 și 19:00, va fi marcată de multe certuri și răsturnări de situație! Bianca va ajunge la cuțite cu Mihaela! „Tu cu mine nu-ți moderezi tonul”

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 iun 2023, 19:58
Foto(4)

În Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii, Bianca și Mihaela își vor spune replici acide și tăioase! „Cu tine n-am făcut niciun pact” Iar Laurențiu va face o mărturisire uluitoare despre Bianca!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, întâmplări de pomină, întâlniri romantice în camera roșie, dar și date-uri în fără platourilor de filmare, menite să îi ajute pe concurenți să se cunoască mai bine. După ce în ediția de sâmbătă, apropierile dintre Cristina și Alexandru l-au scos din minți pe Radu și a reacționat ironic și sarcastic la adresa fostei lui iubite din cauza geloziei, în Gala de duminică, lucrurile se vor precipită din nou, deoarece vor izbucni multe tensiuni aprige.

Tensiuni aprige în Casa iubirii! Gala de duminică, 11 iunie, de la 16:00 și 19:00, va fi marcată de multe certuri și răsturnări de situație

În ediția de Gala a emisiunii Casa iubirii, de duminică, 11 iunie, concurenții vor aștepta cu nerăbdare și emoții uriașe verdictul adus de Andreea Mantea dacă va exista sau nu o eliminare la finalul serii.

Citește și: Radu, dezamăgit de comportamentul Cristinei! Concurentul a fiert de gelozie când a văzut-o pe fosta lui iubită în brațele lui Alexandru și a aruncat săgeți ironice! „Mă bucur pentru ea! Și-a găsit fericirea”

Seria tensiuni va fi deschisă de către Bianca și Mihaela, care vor ajunge din nou la cuțite. Mărul discordiei va fi și de această dată, Robert, care va interveni pentru a-și apară partenera și viitoarea iubita.

În dispută acestora va intră și Laurențiu, care l-ar fi jignit de curând pe Robert, făcându-l ipocrit.

Mihaela: N-am voie să spun nimic?

Bianca: Taci!

Robert: Un pic de respect!

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Bianca: Tu cu mine nu îți moderezi tonul! Deci eu țin să îmi țin poziția mea liniștită! Cu ține nu am făcut niciun pact, nu am niște reguli! Nu am nimic cu tine!

Mihaela: Vrei să fii respectat, respectă!

Patricia: De o perioada Robert și-a luat avocat!

„M-am plictisit de tine și de emisiunea asta!”. Bianca izbucnește în lacrimi după ce este chemată de Radu în camera roșie! Aflați de la ce a pornit totul mâine, 26 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

La un moment dat Andreea Mantea le va atrage atenția concurenților să coboare tonul și să nu se mai jignească.

Însă aceștia vor continua în același registru și își vor spune replici aprige și tăioase. În cele din urmă, Laurențiu va fi întrebat cu cine ar vrea să iasă la date dintre fetele din casă, iar tânărul a răspuns hotărât că ar ieși cu Bianca.

Citește și: Andreea Mantea sună adunarea pentru noi concurenți la “Casa iubirii”!

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!