Andreea Mantea sună adunarea pentru noi concurenți la “Casa iubirii”!

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 iun 2023, 17:09

Sunt asteptati la casting toți cei care doresc să participe în cadrul celebrului show în cea mai frumoasă călătorie, cea a găsirii sufletului-pereche!

Caravana emisiunii "Casa iubirii" dă start castingului prin întreaga țară, echipa emisiunii va ajunge în mai multe orașe din România, oferind șansa celor dornici să participe in emisiune să descopere dragostea adevărată.

Orașele în care echipa emisiunii va ajunge sunt: Timișoara (9 si 10 iunie), Iași (16 si 17 iunie), Sibiu (23 ai 24 iunie), Cluj-Napoca (30 iunie si 1 iulie) și Constanța (7 si 8 iulie).

În acest weekend, vineri, 9 iunie, si sambata, 10 iunie, caravana emisiunii ajunge la Timisoara, la Hotel Boavista (Aleea F.C. Ripensia, Nr. 7A), iar potentialii concurenti sunt asteptati la casting in intervalul 10:00 – 20:00.

Indiferent de experiența anterioară în căutarea iubirii, emisiunea "Casa iubirii" le va oferi potentialilor concurenti șansa de a descoperi conexiuni autentice și de a-si găsi potențialul partener de viață.

Citește și: Mihaela a izbucnit în lacrimi, după o discuție aprinsă cu Radu, în Casa iubirii! „Ne ignoră toți!” Concurenta a lansat reproșuri tuturor băieților, acuzându-i că au de gând să o despartă de Robert

" Căutăm oameni autentici, cu suflet mare și deschiși la nou, care să fie gata să își deschidă inimile pentru a găsi dragostea. E nevoie doar de o doza de curaj pentru a intra in cea mai frumoasă călătorie a găsirii sufletului-pereche si a unor experiente unice”,  a declarat Andreea Mantea, amfitrioana show-ului fenomen.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

Emisiunea “Casa Iubirii” a captivat telespectatorii din întreaga țară cu povesti de dragoste autentice, cu situații de viata trăite la intensitate maximă de concurenti, si în care cei din fața micilor ecrane se pot oricând regăsi. Concurenții au parte de o experiență unică, în care se cunosc, se descoperă și își construiesc relații, întâmpinând provocări reale și emoții puternice pe tot parcursul emisiunii.

„Bianca pentru mine este cel mai mare trofeu”. Ionuț nu mai suportă și răbufnește în „Casa iubirii”! Aflați ce l-a supărat pe concurent într-un nou episod mâine, 23 septembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Mai multe informații despre castingul pentru emisiunea “Casa iubirii” pe website-ul oficial al Kanal D -  www.kanald.ro  si retelele sociale ale emisiunii “Casa iubirii” – Instagram (casaiubirii.kanaldromania)

si Facebook (casaiubirii.kanaldromania).

Citește și: Bianca și Robert, întâlnire neașteptată în camera roșie! „Hai să vorbim despre ce ne macină!” Aflați cum va reacționa Mihaela și ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 7 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”