Tensiune si nervi la „Puterea dragostei”. Alex Zănoagă, la un pas de bătaie: „Mi-e scârbă...”

Tensiune si nervi la „Puterea dragostei”. Ce cuvinte grele și-au spus Alex Zănoagă, Simina și Jador.


In articol:

Simina și Jador sunt la cuțite.

Deși sperau să aibă o relație civilizată, cei doi au ajuns să își spună cuvinte grele în ediția de astăzi. Alex Zănoagă a intervenit în discuția lor și a fost la un pas să sară la bătaie, din cauza geloziei.

Iubitul Siminei nu poate accepta ca iubita lui să vorbească cu Jador, iar astăzi și-a exprimat nemulțumirea și a mers în casa fetelor, împreună cu Ricardo, care îl susține. „Vorbeam cu el despre o chestie și s-a ajuns la ceva”, a dezvăluit Simina. „Nu o să înceteze niciodată aceste discuții”, i-a spus și Ricardo lui Alex Zănoagă, care i-a sugerat să nu mai fie atât de gelos.

„Mă deranjează pe mine. Nu suport eu. După ce se termină emisiunea asta, susținătorii nu o să îți dea să mănânci”, i-a mărturisit Zănoagă Siminei, iar aceasta a reacționat în secunda următoare. „Mi-e scârbă când mă uit la el. Niciodată nu m-aș întoarce la el. Vorbește prost. Nu mai vorbiți cu el. Vreți să vă arăt unde mă doare? Dansa cu Roxana și se uita la mine, credea că sunt geloasă”.

"Nu vezi bine, nu are nicio treabă omul cu ea”, a intervenit și Mary în discuție, iar aceasta crede că lui Jador îi place de altă fată din casă.

Vezi Kanal D live

Ricardo face planuri pentru eliminarea concurentelor

„Care vrea să fie următoarea pe lista noastră? Roxana, să îți pregătești bagajul. O să vorbim cu echipa mea și o să vedem pe cine vom elimina. Te rog să nu mai plângi în gală”, i-a transmis Ricardo Roxanei. „Vrei să îți arăt că nu plec? Eu nu am nevoie. Mă doare undeva că mă votați voi. Ce faci dacă plec eu? Și ce faci dacă eu nu plec? Fără ei ești aici, cu ei ești aici. Fără ei, nu ai nicio șansă”, a spus Roxana nervoasă.

Vezi cele mai hot stiri Kanal D

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate