Temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal pentru data din calendar. Prognoza meteo ANM pentru marți, 6 decembrie 2022

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru marți, 6 decembrie 2022

Sursa: pexels

Prognoza meteo ANM pentru marți, 6 decembrie 2022, anunță o ușoară încălzire a vremii. Iată ce se întâmplă cu precipitațiile și ce temperaturi se vor atinge la nivelul întregii țări.

De Moș Nicolae, meteorologii anunță vreme mohorâtă, cu ploi și precipitații mixte, însă temperaturile vor fi în creștere. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 6 decembrie 2022. 

Prognoza meteo ANM marți, 6 decembrie 2022. Cum va fi vremea de Moș Nicolae?

Pentru ziua de marți, 6 decembrie 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme închisă la nivelul întregii țări.

Nu vor lipsi precipitațiile, astfel că în majoritatea zonelor țării va ploua, iar în zonele montane vor mai fi precipitații mixte.

Pe 6 decembrie 2022, meteorologii anunță că se vor înregistra valori termice ceva mai ridicate decât cele specifice pentru începutul lunii decembrie. Mai exact, maximele din timpul zilei se vor încadra între 4 și 11 grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -2 și 7 grade. 

Pe parcursul zilei de marți, cerul va fi mai mult noros, iar precipitațiile sub formă de ploaie își vor face apariția în special în jumătatea vestică a țării și izolat în rest. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Vântul va sufla slab și moderat atât în timpul zilei, cât și după lăsarea serii.

Vor mai fi intensificări ale vântului în special în zona montană înaltă. Izolat, meteorologii anunță că vor mai fi condiții de ceață.

Citește și: Vremea Crăciun 2022 și Revelion 2023. În ce zone din țară va ninge de sărbători. Prognoza meteo ANM pentru următoarea perioadă

Vremea în București marți, 6 decembrie 2022

În București, ziua de marți aduce un cer mai mult noros și o atmosferă închisă. Dacă ziua nu vor fi precipitații, noaptea va mai ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla cel mult moderat în timpul zilei. Deși vremea va fi mohorâtă, meteorologii anunță temperaturi maxime peste valorile normale pentru începutul lunii decembrie, astfel că în timpul zilei, maximele vor fi cuprinse între 6 și 7 grade. Minimele din noaptea de marți spre miercuri se vor încadra între 3 și 5 grade, cerul va fi noros și vor mai fi ploi de scurtă durată.

Calendar Ortodox 26 ianuarie 2023: Joi e sărbătoare cu cruce neagră! Rugăciunea pentru vindecare de orice boală trupească

Vremea în Brașov marți, 6 decembrie 2022

Cerul va fi mai mult noros la Brașov, iar meteorologii anunță o temperatură maximă de 6 grade. Vremea va fi mohorâtă, însă în cursul zilei nu vor fi precipitații, iar vântul va sufla slab și moderat. După lăsarea serii mai sunt anunțate ploi slabe. Cu toate că este începutul lunii decembrie, temperatura minimă va fi una pozitivă, înregistrându-se o temperatură de 3 grade în timpul nopții.

Vremea în Constanța marți, 6 decembrie 2022

La malul mării se anunță o zi de marți cu vreme închisă, cerul fiind mai mult noros. Se va atinge o maximă de 8 grade în timpul zilei, ceva mai ridicată decât ar fi normal pentru data din calendar. În timpul nopții de marți spre miercuri, cerul va fi parţial spre predominant noros, vântul va sufla slab și moderat, iar minima va coborî până în jurul valorii de 6 grade. 

Citește și: Salvamontiștii au salvat 25 de oameni blocați în zăpezile din Munții Făgăraș! Nămeții sunt deja mari

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies