''Te-ai îmbătat până te-ai făcut de râs?'' Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre unul dintre cele mai rușinoase momente din viața ei: ”Tu șmecheră, ai făcut, ai dres”

Author: Madalina Maftei

Raluca Badulescu, la Zig Zag

Sursa: Captură YouTube

Raluca Bădulescu, invitată în cadrul emisiunii online ”Zig Zag”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, a răspuns la cele mai controversate întrebări adresate de George Tănase.

Raluca Bădulescu este invitata din această săptămână a emisiunii ”Zig Zag”, moderată de George Tănase. Jurata de la ”Bravo, ai stil” a făcut dezvăluiri fără precedent despre viața personală, dar, totodată, a oferit detalii picante despre unul dintre cele mai rușinoase momente din viața ei.

S-a îmbătat vreodată Raluca Bădulescu atât de tare încât să se facă de râs?

Raluca Bădulescu a răspuns la cele mai picante întrebări adresate de George Tănase, în

cadrul emisiunii Ziga Zag. Criticul de modă a dezvăluit că, ca orice om, a mai dat-o și în bară și s-a făcut de râs, într-un moment în care se simțea euforică.

”Te-ai îmbătat vreodată atât de tare încât să suni pe cineva și să te faci de râs?”, este întrebarea pe care i-a dresat-o George Tănase juratei de la ”Bravo, ai stil”.

Citeste si: Raluca Bădulescu experimentează viața la maxim alături de noul iubit. Jurata de la ”Bravo, ai stil!” a înregistrat o premieră absolută în această vară: ”Am fost împreună cu iubitul meu”

Jurata de la ”Bravo, ai stil” a fost extrem de sinceră și a răspuns la întrebarea adresată de George Tănase, explicând că, în tinerețe, a făcut și ea astfel de gesturi și s-a pus

în situații mai puțin plăcute, însă, astăzi, nu ar mai face așa ceva.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

După două mariaje eșuate, vedeta a dezvălui că a învățat atât de multe despre bărbați încât nu-și arată sentimentele prea ușor și este foarte rezervată.

”A, da, toată lumea mai face din astea. Nu am sunat. E de căcat să trimiți mesaje. Asta mai făceam când eram mai tânăra, nu acum...Ori ai nervi și vrei să te ții cu unul colț, tu șmecheră, ai făcut, ai dres, ori îl iei în șuturi, lucru pe care în mod normal nu l-aș face, păi vezi, eu nu sufăr. Nu mă interesează, dragă, pe mine, deși sunt fiartă”, a dezvăluit Raluca Bădulescu.

Bianca Drăgușanu recunoaște dacă s-a jucat sau nu cu sentimentele oamenilor: „Da, m-am jucat, dar cine nu se joacă?!”

Întregul interviu cu Raluca Bădulescu îl puteți urmări în videoul de mai jos.

Citeste si: Exclusiv! Raluca Badulescu a împlinit 48 de ani! Cum se simte Regina Regească: "Nu aș schimba nimic din viață mea, nu regret nimic, sunt pur și simplu foarte fericită"