Tatal lui Stefan Ciuculescu, amenintari grave la adresa lui Zanni si Sebastian Chitosca: "Va astept la Otopeni!"

,
Tatal lui Stefan Ciuculescu, mesaj pentru Zanni si Sebi
Ce a scris tatal lui Stefan Ciuculescu despre bataia de la Survivor Romania

Bataia dintre Stefan Ciuculescu, Zanni si Sebastian Chitosca a ramas in istoria Survivor Romania, iar reactiile nu au intarziat sa apara.


In articol:

Disputa dintre cei trei Faimosi a ajuns la cote maxime in cel de-al doilea Joc de Imunitate cand efectiv s-au luat la bataie pe teren. Stefan Ciuculescu sustine ca a fost provocat de cei doi si nu a mai suportat presiunile asupra lui.

Dupa scandalul urias provocat de cei trei, au aparut si primele reactii din partea familiilor. Primul care a transmis un mesaj transant la adresa lui Zanni si a lui Sebastian Chitosca a fost tatal lui Stefan Ciuculescu care i-a amenintat pe Faimosi pentru atitudinea fata de fiul lui la Survivor Romania 2021.

Citeste si: Gestul lui Sorin Puscasu fata de Albert Oprea inainte sa paraseasca Survivor Romania 2021. Ce i-a spus fostului sau rival?

Tatal lui Stefan Ciuculescu a luat atitudine
Mesajul tatalui lui Stefan Ciuculescu pentru Zanni si Sebi

Mesajul tatalui lui Stefan Ciuculescu pentru Zanni si Sebastian Chitosca

Eu, ca părinte, am considerat că nu este normal să votez. Am lăsat să voteze pe toți cei care se consideră implicați. Ștefan, te iubesc, ești copilul meu și ești, demn, cinstit și corect, indiferent de ceea ce spune unul și altul.  Te așteptam acasă, oricum, oricând și în orice condiții.

Cu blatiștii o rezolvam ulterior!  Doi arici… Vorba lui Culiță… vă aștept la ping-pong… Pe rând sau amândoi… Sunteți niște falși… îmbârligători…Îmi doresc să vă perpelească Ștefan… așa cum meritați! Ștefan… ești copilul meu… Zani, Sebi, vă aștept pe Otopeni… pe rând.. unilateral… Oricum. Nu este un meci de box, dar cum rămâne cu blatiștii?? Cosmin… ce spui este ceea ce gândești?, a fost mesajul tatalui lui Stefan Ciuculescu pentru cei doi Faimosi.

Citeste si: Sorin Puscasu, momentul adevarului despre confictele cu Albert Oprea de la Survivor Romania: "Am fost acuzat ca nu las oamenii sa se integreze in echipa..."

Cine este Stefan Ciuculescu de la Survivor Romania 2021

Ștefan Ciuculescu este fost sportiv de performanță, acesta a luat contact cu sportul la o vârstă foarte fragedă. De la 7 ani a început să joace fotbal, a fost portar la echipa de juniori a clubului Steaua, iar ulterior a ajuns să facă parte din echipa Rapid București.

Ce le-a transmis tatal lui Stefan Ciuculescu lui Sebi si Zanni
Reactie dura a tatalui lui Stefan Ciuculescu la adresa lui Zanni si Sebi

Fotbalul nu este singura pasiune care îl definește pe Ștefan, pe lista sa se regăsesc kartingul, schiul și pescuitul.

Ștefan Ciuculescu provine dintr-o familie de sportivi, este pasionat de karting, schi și îi place să meargă la pescuit. Adoră provocările, acesta fiind principalul motiv pentru care și-a dorit să ajungă să concureze pe traseele de la Survivor România 2021.

”Numele meu este Ciuculescu Ștefan, fost jucător de fotbal. Am venit la Survivor pentru a-mi depăși limitele pe care eu le cunosc pentru moment și să vedem cât de bun sunt în a mă limita cu hrana și cu vremea care îți pune destule probleme.”,  a spus Ștefan la intrarea în competiția Survivor România 2021.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Gestul lui Sorin Puscasu fata de Albert Oprea inainte sa paraseasca Survivor Romania 2021. Ce i-a spus fostului sau rival?

Verdictul lui Ion Cristoiu: 'Toate scenariile lui Klaus Iohannis prevăd trecerea USR în Opoziţie'

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Sorin Puscasu, momentul adevarului despre confictele cu Albert Oprea de la Survivor Romania: "Am fost acuzat ca nu las oamenii sa se integreze in echipa..."

Sorin Puscasu, primele reactii dupa eliminarea de la Survivor Romania! Adevaratul motiv pentru care a plans in Consiliul de Urgenta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies